Moeders voor Moeders


​Wat leuk dat je ons bezoekt op deze online bedrijvenmarkt. We stellen ons graag aan je voor.

Moeders voor Moeders is een landelijke actieve organisatie en maakt onderdeel uit van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss B.V. Moeders voor Moeders wil graag stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen en zamelt daarom urine in van pril zwangere vrouwen. De urine van pril zwangere vrouwen bevat namelijk het hCG-hormoon. Van dit hormoon worden door farmaceutische bedrijven medicijnen gemaakt die voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen van onschatbare waarde zijn.

Moeders voor Moeders wenst je alvast een mooie carrière toe, waarin we graag met je samenwerken. Want als toekomstig verloskundige ben jij een belangrijk aanspreekpunt voor (vroeg) zwangere vrouwen. En dat zijn net de vrouwen die Moeders voor Moeders zoekt.

Via bijgaande filmpjes kun je bekijken hoe het meedoen aan Moeders voor Moeders werkt en hoe de urine verwerkt wordt tot grondstof, zodat er medicijnen van gemaakt kunnen worden.

We blijven graag met je in contact. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Studeer je dit jaar af? Dan heb ik een leuke verrassing voor je. Stuur een mailtje naar jvancann@nl.aspenpharma.com met in het onderwerp ‘afstudeercadeautje’ en laat me weten op welke datum je afstudeert en naar welk adres het cadeautje gestuurd kan worden. 

Met vriendelijke groet,

​Jacqueline van Cann
Fieldmanager Moeders voor Moeders

MvM.jpg