Webcie

Met trots presenteren wij u:

De allereerste website commissie van SV Ilythia! De Webcie 2016-2017!

Het stageplatform loopt als een trein en daarom heeft het bestuur besloten om extra taken uit te besteden aan deze commissie. Allereerst zullen wij de commissie aan jullie voorstellen.

Deze bestaat uit de volgende vier dames:

  1. Tirza ’t Lam; een geboren voorzitter! Het voorzitterschap is haar vorig jaar zo goed bevallen dat ze heeft besloten om dit nog een jaar voort te zetten binnen de webcie. Ze is een vierdejaars studente, die nauwkeurig is, houdt van shoppen en schitteren in mooie pakjes op de ijsbaan. Zij zal samen met Anja het stageplatform onderhouden.
  2. Anja Bareveld; onze stageplatform meister! Na een aantal keer mee te hebben gedaan aan de loting is ze dan eindelijk toegelaten tot haar droom opleiding. Ze is al verpleegkundige en heeft daarom al veel ervaring met het lopen van stage. Mocht je nou een grandioze stageplek bedenken tijdens het stappen, Anja woont in de Poelestraat dus wellicht kun je haar nog wakker maken om dit meteen met haar te delen.
  3. Linda Kroes; om na de vergaderingen nog een beetje overzicht te houden over alle ideeën binnen deze nieuwe commissie kunnen wij niet zonder onze secretaris Linda! Deze jonge eerstejaars dame uit Dalfsen is erg sportief. Meerdere avonden per week is zij aan het shinen op de sportvelden. Verder zet zij de commissie aan tot het bedenken van creatieve recepten met haar gluten intolerantie. Dit is natuurlijk geen probleem voor een commissie die urenlang op het web besteed!
  4. Dora Nieland; de website koningin. Tijdens haar bestuursjaar is de liefde voor het onderhouden van de  website van SV Ilythia ontstaan. Wanneer zij instellingen in het programma achter de website verandert, kan zij ervan genieten dat dit onmiddellijk zichtbaar is voor de hele wereld.

De webcie is bereikbaar via het mailadres van de interncie: interncie.svilythia@gmail.com. Mocht dit veranderen dan horen jullie dit uiteraard als eerste.

Mocht je een promostukje/foto/voorstelstukje of iets anders leuks of geks op de facebookpagina of website terug willen zien, mail ons dan! Wij zorgen ervoor dat dit geplaatst wordt. Geef bij de foto’s even aan of deze alleen voor leden zichtbaar mogen zijn, of voor the world wide web? ;) 

Verder blijven wij natuurlijk het stageplatform onderhouden. Vergeet dus niet om te checken of die leuke B&B er al tussen staat en geef nieuwe/veranderde informatie aan ons door via het formulier en de mail. Horrorverhalen zijn ook altijd welkom!

Webcie

Tirza 't Lam (2015) Voorzitter
Linda Kroes (2016) Secretaris
Anja Bareveld (2016) Beheer stageplatform
Dora Nieland (2015) Beheer website
DSCN2186.JPG

Onze sponsoren