Webcie

Webcie '18-'19 der SV Ilythia

Dit jaar is de webcie uiteraard verantwoordelijk voor het vastleggen van alle activiteiten met de camera en het bijhouden van het stageplatform, maar daarnaast zitten we bomvol andere ideeën waar we samen met het bestuur mee aan de slag gaan. Denk aan het minorenplatform, een webshop en we willen ons ook bezig gaan houden met interessante casuïstiek voor in de nieuwsbrief. Genoeg te doen, maar met dit dreamteam gaat dat helemaal lukken!

Charlotte - Voorzitter
Charlotte Buiter a.k.a. Charlie zal dit jaar de voorzitter van de Webcie zijn! Deze Groningse vrolijke, gezellige meid kennen jullie natuurlijk allemaal als oud-bestuurslid van Ilythia. Na een bestuursjaar wilde Charlotte zich ook dit jaar weer inzetten voor Ilythia. Vorig jaar is ze een jaar lang secretaris geweest, voor dit jaar zag ze het voorzitterschap wel zitten. Naast dat Charlotte wel van aanpakken weet en bakken met inspiratie heeft, heeft ze natuurlijk ook een heleboel kennis over de vereniging én website. Dus wij denken dat het wel goed komt met dat voorzitterschap.

Hilde - Secretaris
Hilde is dit jaar onder lichte druk bij de webcie gekomen, maar we denken dat ze het nu al helemaal vrijwillig doet. Ze zal de functie van secretaris aannemen. Ze zal daarmee al onze nieuwe ideeën goed vastleggen. Daarnaast zal ze ook andere taken van de website vervullen zodat deze perfect zal blijven werken. Hilde is 4e jaars student en heeft daarom al heel wat ervaring met de opleiding. Ze heeft dan ook veel goede ideeën om de website te verbeteren en aan te vullen. Daarnaast is ze nu bezig met de wetenschapsminor en zal dus ook met een kritische blik blijven kijken. Met deze enthousiaste, kritische blik is de webcie helemaal compleet!

Geary - Beheer website
Na het eerste studiejaar vond deze goedlachse Friezin en tevens jongste van de drie het tijd om in jaar twee meer te ondernemen naast de studie. Een commissiejaar bij Ilythia past daar perfect bij! Al sinds de start van het jaar valt op hoe gemotiveerd ze is om de website naar een hoger niveau te tillen vol frisse energie en komt haar kritische blik ook van pas bij alle nieuwe plannen die we hebben voor dit jaar. Ook al moet haar laptop er nog een beetje aan wennen dat dit een druk jaar wordt en trekt hij soms zijn eigen plan, weerhoudt dat Geary er niet van om de functie website beheerder op zich te nemen!

Webcie.jpg
Webcie