Webcie

Webcie '22-'23 der SV Ilythia

Iris - Voorzitter

Heehoi! Ik ben Iris en ik zal komend jaar de functie van voorzitter op me nemen binnen de Webcie. Ik ben geboren en getogen in Groningen en zit in mijn derde jaar van de opleiding. Naast verloskunde, uitgebreid koken en tennis vind ik fotografie heel leuk en ik hoop komend jaar veel creativiteit in de Webcie kwijt te kunnen. Ook loop ik dit jaar stage in Stockholm, dus het lijkt me om jullie een beter idee te geven van wat deze stage inhoudt via het stageplatform dat we gaan bijhouden op de website!


Demi– Secretaris

Dit jaar is Demi onze secretaris. Demi zet zich voor de volle 100% in bij alles wat ze doet, dus het in goede banen leiden van de communicatie via de mail en het maken van de notulen is voor haar weggelegd. Met haar torenhoge fear of missing out gaat het aanwezig zijn bij de activiteiten van Ilythia geen probleem voor haar zijn. Bovendien heeft ze sinds haar leven in Nieuw-Zeeland veel ervaring met het maken van de mooiste vakantiefoto’s, waardoor dit de perfecte commissie voor haar is!


Floor– Beheer website

Floor zal komend jaar de functie beheer website op zich nemen. Als derde lid maakt zij de Webcie compleet. Floor is een vrolijke en meid uit het mooie Twente. Ze zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding, maar met haar ervaring van verpleegkunde en haar perfectionisme is ze de aangewezen persoon om te zorgen dat de website er netjes en mooi uit blijft zien. Een talent voor fotograferen heeft deze meid niet, maar gelukkig maken Demi en Iris dit gemis goed ;).