Webcie

Webcie '23-'24 der SV Ilythia

Femke Velthausz – Voorzitter

Hee allemaal, Ik ben Femke! Na het afgelopen bestuursjaar was ik toch nog niet klaar met ilythia. Tijdens de borrels van vorig jaar heb ik al een voorproefje mogen nemen om foto’s te maken voor ilythia. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn werk, kijk dan vooral naar de mooie/erg goede kwaliteit foto’s die gemaakt zijn tijdens de 80’s party samen met Tapp ;) Ik heb erg veel zin in de gezelligheid met mijn leuke commissiegenootjes en de leuke borrels! Liefs!

Susan Uijttewaal – Secretaris 

Hi meiden! Ik ben Susan en inmiddels voor het derde jaar op rij actief lid bij Ilythia. Nadat ik vorig jaar al regelmatig met de camera in mijn handen stond, neem ik dit jaar een plekje in bij de Webcie! Samen gaan wij ervoor zorgen dat de website up to date is en maken wij de leukste (en soms wat minder heldere) foto’s van jullie tijdens de gezellige borrels en activiteiten! Liefs!

Laurien van Opstal – Beheer website

Hi! Ik ben Laurien! Na lid te zijn van de Fancie en een bestuursjaar te doen, was ik nog niet klaar om te stoppen als actief lid bij Ilythia. Een plek in de Webcie kwam perfect uit met twee mega leuke meiden! Ik kan niet wachten om de leukste foto’s te maken van iedereen op de borrels en activiteiten! Naderhand zien jullie ze op de site.

37.png