Bestuur 2021-2022
Emma ter Keurs is een lieve meid en en weet van aanpakken. Ze studeert in Groningen, heeft vriendinnen in Zwolle, Liefde in Apeldoorn en roots in Twente. Het klinkt behoorlijk verstrooid, maar zij heeft alles onder de controle. Deze eigenschappen zullen maken dat zij een fantastische voorzitter zal worden. 


Danique Pit is niet snel onder de indruk van iet. Ook niet van een stapel papier en een mailbox vol met mailtjes. Zij is daarom de perfect aangewezen persoon voor de functie van secretaris. Met haar grappige onhandigheid zal ze hier haar persoonlijke draai aan geven en hebben wij alle vertrouwen in haar. 

Bente van Gool zal de functie van penningmeester vervullen. Deze gezellige en bovenal lieve meid heeft al jarenlange ervaring met het rondkomen als student. Daarnaast heeft ze als voormalige voorzitter van de NoVICe laten zien dat ze het overzicht goed kan bewaren. Met deze ervaring vertrouwen wij er volledig op dat Bente het geld de goede kant op laat rollen.

Deze altijd vrolijke nep-Friezin, Rozemarijn Dekker, is dit jaar jullie commissaris intern. Zij is het aanspreekpunt voor de leden en zal het contact onderhouden met de commissies. Daarnaast is zij de vertrouwenspersoon voor de studenten van de AVAG. Door haar inzet voor de NoVICe en haar drie jaar lange ervaring bij N.S.G. weten we zeker dat ze haar functie met succes en plezier zal vervullen. 


Tamara van den Bosch is niet alleen actief binnen Gyas, maar ook binnen Ilythia. Zij zal komend jaar jullie Commissaris extern worden. Zij is gezellig, druk en sociaal en is daardoor perfect voor deze functie. Met al haar charmes zal zij sponsoren zonder enige moeite binnenhalen en contacten feilloos onderhouden.

IMG_7146.JPG
Emma ter Keurs
IMG_7206.JPG
Danique Pit
IMG_7181.JPG
Bente van Gool
IMG_7228.JPG
Rozemarijn Dekker
IMG_7282_2.JPG
Tamara van den Bosch

Bestuur 2021-2022

Emma Marieke ter Keurs (2020) Voorzitter
Danique Pit (2019) Secretaris
Bente van Gool (2020) Penningmeester
Rozemarijn Dekker (2020) Commissaris Intern
Tamara van den Bosch (2018) Commissaris Extern, vicevoorzitter