Fancie

Fancie '20-'21 der SV Ilythia

Noa is een enthousiaste, vrolijke en lieve meid. Ze woont samen met haar vriend in Groningen, maar is ook nog regelmatig te vinden in het mooie Twente. Met haar positieve instelling deinst zij zeker niet terug voor een uitdaging en heeft zij genoeg leuke en creatieve ideeën voor aankomend jaar. Wij zijn er zeker van dat zij haar functie  als promo bij de Fancie fantastisch zal gaan vervullen!

Celine  De Jong: Céline is een enthousiaste gezellige meid. Deze eeuwige student houdt van een feestje en laat de gezelligheid niet bederven met haar enthousiasme, perfect voor de Fancie. Doordat ze, als echte bierkenner, zulke goede besluiten kan nemen over een drankje, weten we dat ze  over andere zaken dit ook super kan doen. Dit maakt haar dan ook de beste kandidaat voor de voorzittersrol en hebben we er alle vertrouwen in dat ze deze super gaat vervullen!

Femke is een super enthousiaste meid oet Twente. Deze natural beauty weet wat ze wil en gaat er voor. Met haar nuchtere kijk weet zij altijd de vergaderingen aan te vullen met scherpe vragen en heerlijke humor. Ze zal dan ook haar taak  als secretaris met glans vervullen!

Danique is een super gezellige meid met een goed portie droge humor. Ze doet aan voetbal en heeft daarmee bijzonder vaak pech waardoor ze weer met een dikke knie bij de werkgroep zit. Dat mag de pret niet bederven Danique is dan ook altijd in voor een feestje, een echte aanwinst voor de Fancie dus! Ze zal binnen de Fancie de rol van penningmeester gaan vervullen.

WhatsApp_Image_2020-11-15_at_22.25.42.jpeg
Fancie

Fancie

Céline de Jong (2016) Voorzitter
Femke Oude Vrielink (2020) Secretaris
Danique Pit (2019) Penningmeester
Noa Ketz (2019) Coördinator promotie