Fancie

3x is scheepsrecht: wij presenteren jullie de 3e fancy Fancie van SV Ilythia!

Laten we deze voorstelronde beginnen met de voorzitter: deze rol wordt dit jaar met trots vervuld door Luciëne Vedder. Met haar kickboks talenten houdt zij deze losbandige Fancie wel in het gareel.

De rol van de vicevoorzitter wordt dit jaar met veel plezier vervuld door Marrit Boekhout. Zij is een gezellige kletskous, schroom dus niet haar aan te spreken tijdens de activiteiten en borrels want dan heeft zij de touwtjes in handen!

Vervolgens gaan we verder naar de rol van secretaris dit jaar, deze wordt opgevuld door Nienke de Haan. Omdat de ‘oudjes’ nog wel eens afdwalen, zaken vergeten of kunstgebitjes moeten poetsen, kan de jongste van het stel met al haar schrijftalent de notulen bijhouden.

Net als een voetbal laat Laura de Groot geld rollen, zij is dit jaar de keeper van onze centjes; zij is dit jaar de penningmeester. Ze probeert de kosten binnen de lijnen te houden want zelf spaart ze voor een reis naar Nieuw-Zeeland, met deze gave hoopt zij dat jullie ook centjes overhouden om te sparen voor jullie droomdoel!

De promotie wordt jullie dit jaar aangeboden door Sophie Dekker. Omdat ze gek is op borrels en gezelligheid kunnen jullie veel uitnodigingen van haar verwachten, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Dus haal allemaal je gekste verkleedkleren, beste humeur en coolste moves uit de kast, want deze met Fancie-feestvarkentjes gaat het feest pas echt beginnen!

Fancie

Luciëne Vedder (2015) Voorzitter
Marrit Boekhout (2015) Vicevoorzitter
Nienke de Haan (2016) Secretaris
Laura de Groot (2015) Penningmeester
Sophie Dekker (2015) Coördinator promotie
Fancie_16-17.jpg

Onze sponsoren