Fancie

Fancie '21-'22 der SV Ilythia

Neem enthousiasme, creativiteit en ordelijkheid samen en je hebt het recept voor Jannieke! Toevallig kookt ze dan ook graag en in het weekend reist ze af naar het pittoreske Rijssen, waar ze turnles geeft. Ze houdt van gezelligheid en een wijntje gaat er ook zeker wel in, een uitermate geschikt lid voor de Fancie dus! Ze zal de rol als promotor vervullen en we hebben er al het vertrouwen in dat ze jullie zal meenemen met haar enthousiasme door haar leuke promo's. 


Onze secretaris is Lynn. Lynn is een hele gezellig vrolijke meid met wie je veel kan lachen. Ze komt uit Wijhe, waar ze ook handbalt, en woont al een paar jaar in het gezellige Groningen waar ze de nodige feestjes bij langs gaat. Met haar vele ervaring en verhalen aan feestjes is ze een perfecte aanwinst voor de Fancie! Ze is altijd in voor gezelligheid.  


Onze vicepresident Esmee lijkt in het eerste oogopslag een rustige meid, maar wie haar iets beter observeert zal haar andere kant ook snel ontdekken. Ze is namelijk ook echt een gezelligheidsmens met wie je een hilarische avond kunt beleven! Daarbij mag een wijntje ook zeker niet ontbreken. Verder werkt ze in het weekend bij de slager waar ze allerlei leuke initiatieven onderneemt. Zoals jullie zien is dit gezelligheidsmens van vele markten thuis en kan ze ook nog eens goed multitasken. Dit maakt haar perfect als vicepresident bij de Fancie! 

Onze leuke Pascalle zal als commissaris extern al haar charmes in de strijd gooien om de beste locaties en leukste activiteiten te regelen. Deze Almelose meid houdt van hockeyen, borrelen en van een feestje. Ze is dus een echte aanwinst voor de Fancie! 


Onze leuke, spontane en vrolijke Brabantse Laurien kon natuurlijk ook niet missen bij de FANCIE. De penningmeester van de commissie, Laurien zorgt ervoor dat ons budget goed wordt verdeeld over alle leuke activiteiten en borrels die wij voor jullie organiseren. Zelf is Laurien ook niet vies van een drankje of feestje (kan ook niet anders als Brabander). Een goed persoon voor de rol als penningmeester, ze weet waar ze het geld aan uit moet geven. 

 

Nynke is een enthousiaste, lieve en hele gezellige meid die niet vies is van een drankje (of 10). Naast deze gezelligheid weet Nynke alles ‘Fancie’ te houden door orde te creëren en knopen door te hakken, perfecte kandidaat voor de rol als voorzitter dus! 

PHOTO-2021-12-09-15-55-27.jpg

Fancie

Nynke Hogeterp (2021) Voorzitter
Lynn ten Kate (2021) Secretaris
Laurien van Opstal (2021) Penningmeester
Esmee van den Berg (2021) Vicevoorzitter
Janne Jannieke Eenkhoorn (2021) Commissaris promotie
Pascalle Nieuwenhuis (2021) Commissaris Extern