Fancie

Onze voorzitter van dit jaar is Tinka Koets! Ze heeft meer ervaring op de opleiding dan de drie andere broekies samen en zal de commissie met veel humor in goede banen leiden.

Manou de Groot. Hoe ze al zelf aangaf in de eerste vergadering; ze houdt van zakelijk. Perfect dus voor penningmeester. Zo kan ze zich in deze functie optimaal ontwikkelen door indrukwekkende begrotingen te maken op een zakelijke manier. Daarnaast bekleedt ze de eervolle functie als vicevoorzitter.

De secretarisrol is dit jaar voor Willemijn Sigtermans. Willemijn, een zekere aanwinst te midden van deze chaos. Ze zorgt ervoor dat we in contact blijven met de mensen om ons heen via het intrigerende mailconcept en houdt ons allemaal gefocust door de punctuele notulen. ​

Last but not least Melissa Krakers, onze fantastische PR. Snapchat, Insta, Facebook het kan haar niet te gek. Jazeker zij is onze quarterback! Onderschat haar niet, haar talenten en kwaliteiten zijn zeker geen flop. De borrels en feesten van SV Ilythia zijn een feit met haar on top! 

Fancie.jpg

Fancie

Tinka Koets (2015) Voorzitter
Manou de Groot (2017) Penningmeester
Melissa Krakers (2017) Coördinator promotie
Willemijn Sigtermans (2015) Secretaris

Onze sponsoren