Fancie

Fancie '22-'23 der SV Ilythia

Sophie, 19 jaar oud en die komt uit het oosten van dit land. Haar grootste droom was om Verloskunde te studeren, en die is nu werkelijkheid geworden! Sophie is een spontane meid die wel houdt van een babbeltje en daar hoort natuurlijk meestal een drankje bij. Feestjes en borrels is ze ook niet vies van, dus de FANCIE stond op haar lijf geschreven. Ze hoopt jullie allemaal te zien en spreken op de komen activiteiten en borrels waar haar ervaring in feesten natuurlijk is meegenomen in de organisatie!

Iza, 20 jaar oud. Ze komt uit Heerde een klein dorpje in Gelderland en afgereisd naar Groningen om daar verloskunde te gaan studeren waar ze helemaal haar plek heeft gevonden. Iza is een echte levensgenieter en daarom ben je altijd welkom voor een babbel en van een wijntje is ze ook niet vies. Verder hoopt ze jullie allemaal te zien met de borrels en met jullie kennis te maken, geregeld door de beste commissie van Ilythia. DE FANCIE.

Floor, 23 jaar en is eerste jaars student verloskundige. Hiervoor opleiding verpleegkunde gedaan waardoor ze iets ouder is als de rest. Creatief bezig zijn is haar ding daarom maakt ze de promo’s van fancie. Posters en insta berichten flans ze zo in elkaar. Floor komt uit de Achterhoek maar woont op kamers in Groningen. Verder houdt ze van plezier maken en af en toe een wijntje doen met de commissie.

Jill is een spontane leuke meid die haar zaak goed op orde heeft. De rol van notulist en commissaris intern past dan ook goed bij haar. Ze komt helemaal uit Noord-Holland maar woont nu in Groningen voor de opleiding. Verder vindt ze het leuk om een gezellig wijntje te drinken met vriendinnen en kan ze echt genieten van de borrel die wij als Fancie organiseren.

En ik ben Shanne is 19 jaar en voorzitter van de Fancie. Ik zit nu in mijn tweede jaar verloskunde en heb het ontzettend naar mijn zin op de opleiding. Ik kom oorspronkelijk uit Houten, maar woon nu al een jaar in Groningen en heb het erg naar mijn zin hier in de stad. Ik zou mezelf omschrijven als een bezig bijtje die het heel erg leuk vindt om met iedereen leuke dingen te doen. Ik ben daarom ook erg blij om deel uit te mogen maken van deze commissie. Ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken op de borrels en activiteiten!!


image2.jpeg