Fancie

Fancie '18-'19 der SV Ilythia

Lieve Ilythianen,

Wij als verloskundigen in opleiding houden wel van een feestje! Het komende jaar zullen wij voor jullie de leukste borrels en activiteiten verzorgen. Als Fancie hopen wij natuurlijk jullie allemaal te zien, zodat we samen van dit jaar een feestje kunnen maken!

Kelte van der Vegt – voorzitter

Ze mag dan wel de jongste van het stel zijn, maar ze heeft het zeker in zich om de groep te leiden. Dit jaar zal Kelte het hoofd van de Fancie zijn. Deze leuke meid komt uit het mooie en gezellige Giethoorn, maar is vanaf nu een Gronings stadsmeisje. Feestjes, drankjes en gezelligheid zijn bij haar favoriet, dus wat dat betreft moet het dit jaar goed komen!

Emma Mlinar - secretaris

Misschien een vreemde eend in de bijt, deze serieuze meid. Haar serieuze eigenschappen gaan haar goed helpen bij haar rol als secretaris. Alle afspraken en notulen zullen netjes verwerkt worden en ook het contact via de mail verloopt zoals het hoort. Zelfs achter deze serieuze meid schuilt iemand die wel van een feestje houdt op zijn tijd!

Marloe Verbakel - penningmeester

De penningmeester van dit jaar komt uit het verre Zuiden. Marloe Verbakel, 19 jaar is een echte Bosschenaar maar heeft ook al haar plekje gevonden in het hoge Noorden. Marloe geeft haar ‘spaargeld’ (studieschuld) vooral uit aan feestjes, eten en carnaval. Toch zal ze in de commissie heel verantwoordelijk met het geld omgaan.

Carolien de Boer - coördinator gala

Dit lid is er zeker niet voor spek en bonen, Carolien de Boer 22 jaar en noemt haar zelf nu een tijdje ‘’een echte stadjer’’. Dit lid gaat binnen de Fancie de rol van de vice-voorzitter op haar nemen. Ook zal ze naast deze commissie vol enthousiasme een gat opvullen in de galacie. Nu kun je denk ik wel de conclusie trekken dat Carolien dol is op drankjes, dansjes en gezelligheid.

Danique Adolfs - coördinator promotie

De enige van het stel die nog wel bij haar ouders thuis woont, is Danique. Ze is 18 jaar oud en fanatiek met de sport handbal. Ze reist elke dag op en neer naar Emmen om keurig alle colleges te volgen. Tijdens de reis houdt ze zich graag creatief bezig, een mooie poster is voor haar dus geen probleem! Ook houdt ze zeker van een feestje en gezelligheid, en wat scheelt het dat ze adresje heeft om na de drankjes en dansjes te blijven logeren! Geen enkele reden om bij de borrels weg te blijven dus.

46494591_185158662426389_7403143714031271936_n_1.jpg
Fancie

Fancie

Kelte Luna van der Vegt (2018) Voorzitter
Emma Mlinar (2018) Secretaris
Marloe Verbakel (2018) Penningmeester
Danique Adolfs (2018) Coördinator promotie
Carolien de Boer (2016) Coördinator gala

Onze sponsoren