Aethon

Aethon.jpg


Welkom bij Aethon! Als werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling, begeleiden, trainen en inspireren we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk bij zorginstellingen in heel Nederland.

Wij bieden studiegerelateerde (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg, wat een mooie aanvulling is voor je cv. Voordat je aan de slag gaat krijg je een verkorte training met een waardevol certificaat. Met onze leuke en goed betaalde (bij)banen bouw je relevante werkervaring op én  lever je een maatschappelijke bijdrage. Hoe tof is dat?

Wat bieden we je?

  • Een vast contract met een vast aantal uren per maand
  • Goed salaris: €10 - €13 per uur (excl. ORT in de zorg) 
  • Een training met een waardevol certificaat
  • Flexibiliteit: werken wanneer en hoe vaak het je uitkomt
  • De mogelijkheid om bij meerdere organisaties ervaring op te doen

Solliciteer nu en maak het verschil in de zorg! 

Wil je nog meer weten over het werken bij Aethon?
Lees hieronder het verhaal van Femke Knegt, zij werkt bij een verzorgingshuis. Ervaar samen met haar hoe het is om te werken bij Aethon.

Aethon_1.jpg


​VERTEL, WIE BEN JIJ?

Ik ben Femke en ik studeer Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn en om af te spreken met vrienden.


HOE BEN JE BIJ AETHON TERECHT GEKOMEN?

Ik was op zoek naar een (bij)baan die een aanvulling zou zijn op mijn studie. Ik wilde niet meer in een winkel werken en ik dacht dat een (bij)baan in de ouderenzorg goed op mijn cv zou staan. Via een vriendin hoorde ik voor het eerst over Aethon. Ik solliciteerde via de website en ging op gesprek. Het was een leuk gesprek waarin duidelijk werd wat een (bij)baan in de zorg inhoudt.


Klik hier om het artikel verder te lezen.