Aethon

Aethon.jpg


Welkom bij Aethon! Als werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling, begeleiden, trainen en inspireren we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk bij zorginstellingen in heel Nederland.

Wij bieden studiegerelateerde (bij)banen aan in de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg, wat een mooie aanvulling is voor je cv. Voordat je aan de slag gaat krijg je een verkorte training met een waardevol certificaat. Met onze leuke en goed betaalde (bij)banen bouw je relevante werkervaring op én  lever je een maatschappelijke bijdrage. Hoe tof is dat?

Wat bieden we je?

  • Een vast contract met een vast aantal uren per maand
  • Goed salaris: €10 - €13 per uur (excl. ORT in de zorg) 
  • Een training met een waardevol certificaat
  • Flexibiliteit: werken wanneer en hoe vaak het je uitkomt
  • De mogelijkheid om bij meerdere organisaties ervaring op te doen

Solliciteer nu en maak het verschil in de zorg! Wil je nog meer weten over het werken in de zorg lees dan hieronder het verhaal van Kick.​

Header-Kick-Lisa.png


Maak kennis met Kick Slooff. Hij volgt een zorggerelateerde opleiding en werkt via Aethon in de thuiszorg. Alsof dat nog niet genoeg is is hij ook nog campusrecruiter, hij werft nieuwe talenten voor Aethon.

HOE BEN JE BIJ AETHON TERECHTGEKOMEN?

Ik zocht vorig jaar september een (bij)baan omdat ik wat extra geld wilde verdienen.
Toen ik op vacaturesites ging kijken, vond ik verschillende baantjes. Zoals in de horeca of beveiliging. Op zich best leuk, maar toen zag ik de vacature voor deze (bij)baan in de zorg.

HEB JE EEN TRAINING GEKREGEN VAN AETHON?

Ik ben voor de thuiszorg aangenomen en kreeg daarna een aansluitende zorgtraining. Een soort verkorte versie van HBO-Verpleegkunde. Ik kreeg drie dagen les en werd klaargestoomd om als zorgverlener aan de slag te gaan. Een erg praktijkgerichte training. De zorgtrainer legde veel uit, maar deed vooral veel voor. Denk daarbij aan hoe de liften werken en hoe je steunkousen aandoet bij iemand. Dit moesten we vervolgens bij elkaar oefenen.

VALT HET GOED TE COMBINEREN MET JE STUDIE?

Jazeker, Aethon is heel flexibel met inplannen. Per maand werk ik minimaal drie diensten en ik kan zelf bepalen wanneer ik mijn diensten inplan en of ik vaker wil werken.


WAT IS DE MEEST WAARDEVOLLE ERVARING DIE JE HEBT MEEGEMAAKT?

Ik heb er meerdere. Je komt met zoveel verschillende cliënten in contact. De momenten waarbij de ouderen hun interesses of passies met mij delen vind ik heel waardevol. Bijvoorbeeld toen een meneer zijn favoriete vinylplaten voor mij afspeelde op zijn platenspeler. Of toen een mevrouw, geïnteresseerd in astrologie, mij meer leerde over mijn sterrenbeeld. Het zijn mensen met veel levenservaring en dat is enorm waardevol.