Bevallingsbaden.nl


Bevallingsbaden.nl is dé specialist in bevallingsbaden voor zowel thuis als in het ziekenhuis. Wij zorgen ervoor dat de zwangere de perfecte voorbereiding heeft op haar badbevalling. 

Een waterbevalling wordt steeds populairder. Daarom wordt deze manier van bevallen inmiddels ook standaard bij veel verloskundigen en ziekenhuizen aangeboden. Aangezien bevallen in bad vele voordelen kent, kiezen steeds meer vrouwen in Nederland bewust voor een waterbevalling. Kijk voor meer uitgebreide informatie op onze website: https://www.bevallingsbaden.nl 

Verloskundigen kunnen terecht bij Birthsupport - officiële importeur voor Europa van de producten van Birth Pool in a Box en leverancier aan praktijken, geboortehuizen en ziekenhuizen. Wij helpen je graag om zo laagdrempelig badbevallingen te kunnen aanbieden aan jouw (toekomstige) cliënt.

In de volgende video zie je hoe praktisch en veilig het gebruik van het bad is: https://www.bevallingsbaden.nl/advies-informatie/gebruiktips/bevallingsbad-instructievideos/.

bb-logo-mobile2x.png