Weekendcie

Weekendcie '19-'20 der SV Ilythia

Eva Laernoes - Voorzitter

Eva is onze voorzitter. Deze rol is haar op het lijf geschreven want ze is een pittige tante die vorig jaar veel ervaring heeft opgedaan in de Weekendcie 18-19. De tips en tricks gaat ze gebruiken om er dit jaar een te gekke buitenlandse reis van te maken. Organiseren is een van haar (vele) talenten, net zoals twerken in de club en een drankje (of te veel drankjes) met haar vriendinnen. Dit gaat ze allemaal inzetten om er een keigaaf weekend van te maken!


Onna Idema - Secretaris

Onna is dit jaar onze secretaris, tijdens de vergaderingen zit ze stil achter haar laptop, maar als ze hier achter vandaan komt is ze een echt feestbeest. Zij zal dit jaar dus alle geheimen van het weekendje weg opslaan in de notulen, dus voor de sappige details over het weekendje weg moet je bij Onna zijn! Deze meid uit de achterhoek heeft altijd zin in een feestje en zal ervoor zorgen dat de Hollandse gezelligheid ook in het buitenland aanwezig is.


Sharon Ribbers - Penningmeester

Sharon haar vader is econoom. De functie als penningmeester ligt haar dus in de genen. Zij zal dit jaar goed al jullie geld in de gaten houden. Sharon houdt van geld uitgeven, voornamelijk aan eten en gezelligheid, dus er zal vooral heel veel eten en veel leuke activiteiten worden begroot. Ze houdt naast geld, eten en gezelligheid, van feestjes en vakantie dus prepare yourself voor een fantastisch weekendje buitenland!


Mirjam Hilboezen - Coördinatie Promotie

Mirjam zal zich dit jaar bezig houden met het promoten van het weekendje weg door het maken van posters, flyers en ga zo maar door. Haar perfectionisme is wat we nodig hebben om het weekendje weg bij iedereen onder de aandacht te brengen. Mocht het met de posters niet lukken om de volledige aandacht te krijgen, dan wappert ze een keer met haar naar kokos ruikende krullenbos en iedereen volgt haar vanzelf naar de (nog) geheime buitenlandse bestemming!


Jolijn Barendse - Coördinatie Extern

Als commissaris extern gaat Jolijn dit jaar ervoor zorgen dat er gecommuniceerd wordt met verschillende organisaties, zoals hostels, busmaatschappijen, reisbureaus, hotels en ga zo maar door. Ze houdt van praten, dus dit zal een uitstekende taak voor haar zijn! Ze gaat al haar communicatie-skills in de strijd gooien om ervoor te zorgen dat we tijdens het weekendje weg comfortabel kunnen reizen en op een fijne locatie kunnen overnachten. ​

fullsizeoutput_145c.jpeg
Weekendcie

Weekendcie

Eva Laernoes (2018) Voorzitter
Onna Idema (2018) Secretaris
Sharon Ribbers (2018) Penningmeester
Mirjam Hilboezen (2018) Coördinator promotie
Jolijn Anke Barendse (2019) Coördinator Extern