Weekendcie

Weekendcie '21-'22 der SV Ilythia

Hi!! Ik ben Lisanne en ik mag dit jaar de voorzitter zijn van de oh zo gezellige weekendcie. Vorig jaar was ik commissielid van de NoVIce  en op mijn voorgaande opleiding heb ik veel evenementen georganiseerd en aangestuurd, aan organisatorisch vermogen dus geen gebrek. Ik ben gedreven en heb vaak spontane ideeën. Met mijn creatieve mind, vastberadenheid en ervaring neem ik graag de rest van de toppers van deze vrolijke commissie op sleeptouw!


Marit is een vrolijke meid die een uitdaging niet uit de weg gaat. Met haar achtergrond in het organiseren van activiteiten, pakt ze deze kans maar al te graag aan. Ze heeft alles onder controle en dat maakt haar dus ook geschikt als secretaris.


Heyyhoi allemaal, ik ben Isa de penningmeester van weekendcie. Ik zal ervoor zorgen dat jullie geld goed terecht komt en we met ons studenten budget zo veel mogelijke leuke dingen kunnen doen. Ik ben zelf gek op vakantie en reizen, dit komt heel goed uit aangezien ik op drie plekken tegelijk woon. Ik kom uit namelijk uit Abcoude en woon op kamers in Groningen. Ik breng dus heel veel tijd door in de trein, gelukkig kan ik dit nu nuttig gebruiken om een fantastisch weekend te organiseren. Ik heb er zin in!


Hey !! Ik ben Shanne en vervul dit jaar de functie commissaris promotie in de Weekendcie. Ik zal er daarom dit jaar alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te laten inzien wat voor leuk weekend wij in april gaan hebben!!! Ik ben 18 jaar en dit is mijn eerste jaar in de stad. Ik geniet volop van het studeren en het feesten, waardoor het aan enthousiasme bij mij nooit ontbreekt! Ik zie je op ons weekendje weg!!


Hey hey, dit is Tosca en zij is dit jaar commissaris extern van de weekendcie. Ze is een vrolijke meid die het leuk vind om sociaal bezig te zijn. Hierdoor past de functie van commissaris extern goed bij haar. Ze zal contact hebben met alle externe mensen die met het weekend te maken hebben, zoals voor hotels, restaurants en activiteiten. Ze kijkt er erg naar uit om een heel leuk en gezellig weekend neer te kunnen zetten voor jullie in april!

0001.jpg

Weekendcie

Lisanne Wielhouwer (2020) Voorzitter
Marit Nieborg (2021) Secretaris
Isa Loïs de Rooij (2021) Penningmeester
Shanne Goris (2021) Commissaris promotie
Tosca Nijkrake (2021) Commissaris Extern