Weekendcie

Weekendcie '20-'21 der SV Ilythia

Eva Laernoes - Voorzitter en Coördinatie Extern

Eva is onze voorzitter. Deze rol is haar op het lijf geschreven want ze is een pittige tante die vorig jaar veel ervaring heeft opgedaan in de Weekendcie 18-19. De tips en tricks gaat ze gebruiken om er dit jaar een te gekke buitenlandse reis van te maken. Organiseren is een van haar (vele) talenten, net zoals twerken in de club en een drankje (of te veel drankjes) met haar vriendinnen. Dit gaat ze allemaal inzetten om er een keigaaf weekend van te maken! Eva neemt een deel van het mailcontact op zich met externe partijen, wanneer Mirjam op stage is.

Sharon Ribbers - Penningmeester en secretaris

Sharon haar vader is econoom. De functie als penningmeester ligt haar dus in de genen. Zij zal dit jaar goed al jullie geld in de gaten houden. Sharon houdt van geld uitgeven, voornamelijk aan eten en gezelligheid, dus er zal vooral heel veel eten en veel leuke activiteiten worden begroot. Ze houdt naast geld, eten en gezelligheid, van feestjes en vakantie dus prepare yourself voor een fantastisch weekendje buitenland! Sharon gaat vanaf nu ook notuleren bij de vergadering.

Mirjam Hilboezen - Coördinatie Promotie en Coördinatie Extern

Mirjam zal zich dit jaar bezig houden met het promoten van het weekendje weg door het maken van posters, flyers en ga zo maar door. Haar perfectionisme is wat we nodig hebben om het weekendje weg bij iedereen onder de aandacht te brengen. Mocht het met de posters niet lukken om de volledige aandacht te krijgen, dan wappert ze een keer met haar naar kokos ruikende krullenbos en iedereen volgt haar vanzelf naar de (nog) geheime buitenlandse bestemming! Mirjam neemt een deel van het mailcontact op zich met externe partijen, wanneer Eva op stage is 

Groetjes, 

de weekendcie

weekendcie_20-21.jpg
Weekendcie

Weekendcie

Eva Laernoes (2018) Voorzitter
Sharon Ribbers (2018) Penningmeester en Secretaris
Mirjam Hilboezen (2018) Coördinator promotie en Coördinator extern