Weekendcie

Weekendcie '22-'23 der SV Ilythia

Hey! Mijn naam is Pascalle en ik vervul dit jaar de rol van penningmeester binnen de Weekendcie. Ik ben nu tweede jaars student, vorig jaar in de fancie gezeten en dit beviel erg goed! Daarom dit jaar de Weekendcie! De rol van penningmeester was op mijn buik geschreven, want 1 van mijn grootste hobby’s is geld uitgeven. Dit vaak in de vorm van shoppen, terassen en uitgaan! Ik kijk er enorm naar uit om met de andere meiden een gezellig weekend te organiseren voor jullie. Zie je op Schier!!


Hoi hoi, mijn naam is Kathelijn en ik vervul dit jaar de rol van secretaris intern binnen de Weekendcie. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar op de verloskunde academie in Groningen. Ik kom van het prachtige waddeneiland Texel, inmiddels het eiland alweer 7 jaar geleden ingeruild voor de stad Groningen en dat bevalt me meer dan goed! In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en familie. Ik hou ontzettend van de natuur en van wandelen. Samen met de andere meiden van de Weekendcie gaan we een fantastisch weekendje weg organiseren, ik hoop jullie allemaal te zien in april.


Hiii, mijn naam is Maureen en ik vervul dit jaar de rol van secretaris extern binnen de Weekendcie. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar op de Verloskunde Academie. Ik kom uit het prachtige Zwolle, maar ik ben wel vaak te vinden in Groningen. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vriendinnen of mijn vriend op pad. Ik hou enorm van veel gezelligheid om mij heen. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere meiden een gezellig en onvergetelijk weekendje weg naar het mooie Schiermonnikoog te organiseren! :)


HeyHoi! Ik ben Silja en dit jaar vervul ik de rol van voorzitter in binnen Weekendcie. Op dit moment zit ik mijn eerste jaar op de Verloskunde Academie. Ik kom oorspronkelijk uit Ruurlo. Maar heb het mooie Achterhoek toch ingeruild voor Groningen! In mijn vrije tijd hou ik van om met vrienden een lekker drankje op het terras te drinken, te stappen of gewoon gezellig te kletsen. Samen met de andere meiden kijk ik er naar uit om een gezellig en onvergetelijk weekendje weg te organiseren! Tot in april! :)


Hi! Mijn naam is Susan en ik vervul dit jaar de rol van secretaris binnen de Weekendcie. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar op de Verloskunde Academie. Ik kom oorspronkelijk uit Zwolle, maar heb mijn hometown ingeruild voor het mooie Groningen! Na een dagje studeren ben ik in de avond regelmatig te vinden bij de Parabool om te sporten of in de stad voor een gezellig avondje. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere meiden een gezellig en onvergetelijk weekendje weg te organiseren! :)

image6.jpeg