Weekendcie

Weekendcie '18-'19 der SV Ilythia

Voorzitter Ilse: Onze voorzitter Ilse doet veel moeite om ons aan te sturen tijdens vergaderingen door helemaal vanaf Amsterdam naar Groningen te komen. Na vorig jaar ook in de Weekendcie te hebben gezeten, weet zij nu precies hoe je een geweldig weekend kunt organiseren! Van één ding heeft ze geleerd: Ze zal jullie niet meer om 23.00u op speurtocht sturen.  

Penningmeester: Corine. Tijdens het maken van de commissiefoto’s merkten we dat Corine erg fotogeniek is, not. Gelukkig is ze beter met het boekhouden. Ze weet precies waar jullie centjes heen gaan, want ze heeft jarenlange ervaring met het boekhouden bij scouting. Deze functie kun je haar dus zeker toevertrouwen!

Secretaris: Kelly. Dankzij Kelly haar gestructureerde werkwijze zal zij jullie op de hoogte houden door het versturen van mails. Vorig jaar zat ze in de Almanakcie dus aan ervaring zal het ons niet ontbreken. Ondanks dat ze niet alles lust zijn we er toch van overtuigd dat we een heerlijk avondmaal kunnen regelen tijdens het weekend. Ze is van plan er een leuk feestje van te maken!

Promo: Elles. Bij Elles kunnen we altijd leuk vergaderen, omdat haar vriend kookt voor ons en gebruik maakt van Elles haar BLOND-Amsterdam servies. Elles is op haar toekomst voorbereid, want werkt al als kraamverpleegkundige in het UMCG. Ze is heel enthousiast en vindt het leuk om het weekendje weg te promoten zodat jullie niks zal ontgaan!

Extern: Eva. Eva kan écht niet stilzitten of staan, dit is vastgelegd op de commissiefoto’s. Niet-stilzittend karakter hebben we nodig voor het regelen van de allerleukste accommodatie! Eva gaat zich hier dus mee bezig houden en zorgt natuurlijk ook (net als de rest van de commissie) voor de gezelligheid tijdens het weekend.

weekendcie.png
Weekendcie

Weekendcie

Ilse Oosting (2015) Voorzitter
Kelly Wietsma (2015) Secretaris
Corine Meijer (2018) Penningmeester
Elles Kruiter Kruiter (2018) Coördinator promotie
Eva Laernoes (2018) Coördinator extern

Onze sponsoren