Weekendcie

Weekendcie '23-'24 der SV Ilythia

Femke Sierksma – Voorzitter

Heyhoi! Ik ben Femke Sierksma en ik zal dit jaar de rol van voorzitter op mij nemen. Ik ben tweedejaars student aan de opleiding, vorig jaar heb ik in de Fancie gezeten en dit vond ik erg leuk! Ik woon in Groningen en kom oorspronkelijk uit het Friese Burgum, hier ben ik in het weekend nog regelmatig te vinden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen, dit doe ik dan ook bij Donitas. Verder hou ik enorm van gezelligheid, afspreken met vriendinnen en een avondje uit! Ik heb super veel zin om voor jullie een onvergetelijk weekendje weg te organiseren, tot dan!

Lotte Bos – Commissaris extern

Hoii! Ik ben Lotte Bos, 23 jaar. Ik vervul dit jaar de functie van extern binnen de weekendcie! Ik woon in een gezellig meidenhuis met 3 andere meiden. Ik heb altijd bij gyas gezeten, nu geen lid meer maar altijd nog wel borrelen op de donderdag met mijn ploeg. Ik heb voor deze studie de pabo afgerond. Ik hou ervan om het druk te hebben en veel met vriendinnen af te spreken. Ik kijk er naar uit een fantastisch weekendje weg te organiseren

Mirthe Kleinjan – Secretaris

Hee hoi! Ik ben Mirthe en ik vervul dit jaar de functie van secretaris van de Weekendcie.

Ik zit nu in m’n eerste jaartje van de opleiding. Ik kom uit een klein dorpje in Twente waar ik in het weekend nog vaak te vinden ben. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van een lekker wijntje op het terras of een filmavondje met vriendinnen. Maar tegen een avondje stappen zeg ik zeker geen nee ;) Ik heb enorm veel zin om een superleuk weekendje weg te organiseren voor jullie. Tot dan!

Nienke Koopman – Penningmeester

Hiii! Mijn naam is Nienke Koopman en dit jaar vervul ik de rol als penningmeester binnen de Weekendcie. Ik zal ervoor zorgen dat alle in- en uitgaven netjes worden bijgehouden! Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding en ik woon in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit het niet-zo-bekende Emmeloord ;), maar het bevalt mij heel erg goed in de stad! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met vrienden want ik hou enorm van gezelligheid om mij heen. Wij zullen een onvergetelijk weekendje weg voor jullie organiseren, tot in april!! 😉

Marit Eken – Commissars intern

Hi! Mijn naam is Marit en dit jaar vervul ik de rol van commissaris intern binnen de Weekendcie! Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding. Ik kom uit een dorpje tussen Arnhem en Nijmegen, genaamd Elst. Nu woon in sinds vorig jaar op kamers in Groningen en heb het super erg naar mijn zin in de stad! In mijn vrije tijd sport ik graag, spreek ik graag af om leuke dingen te doen met mijn vrienden/vriendinnen en geniet in enorm van fotograferen! Het lijkt me super leuk om samen met de andere meiden een onvergetelijk mooi weekend weg te organiseren!

11.png