Interesting

Interesting '22-'23 der SV Ilythia


Hallo, mijn naam is Boukje, 22 jaar oud en dit jaar vervul ik de rol als voorzitter van de interesting! Dit is mijn eerste jaar op de opleiding, waar ik het tot nu toe enorm naar mijn zin heb! Hopelijk tot snel bij de lezingen! 

Ik ben Madelief, 17 jaar en ik kom uit Hellendoorn waar ik nu ook nog thuis woon. Dit is mijn eerste jaar op de opleiding verloskunde, en ik heb het heel erg naar mijn zin!  Ik heb de taken van secretaris en commissaris extern gekregen. Ik hoop dat wij voor jullie dit jaar leuke en leerzame lezingen gaan organiseren.

Hi! Ik ben Miriam, de penningmeester van de Interesting. In het dagelijks leven hou ik erg van lijstjes maken, spelletjes spelen, feestjes, piano spelen en breng ik veel tijd door met vrienden. Ik ben erg gemotiveerd voor dingen waar ik interesse in heb en het leuke aan de Interesting vind ik dat we zelf mensen kunnen uitnodigingen die komen spreken over interessante onderwerpen! Ik kijk er naar uit om met de Interesting interessante lezingen te organiseren waarbij we van iemand uit de praktijk veel mogen leren voor ons werk als verloskundigen!

image3.jpeg