Interesting

Interesting '23-'24 der SV Ilythia

Mirthe Kleinjan – Voorzitter

Hee hoi! Ik ben Mirthe en ik vervul dit jaar de functie van voorzitter van de Interesting.
Ik zit nu in m’n eerste jaartje van de opleiding. Ik kom uit een klein dorpje in Twente waar ik in het weekend nog vaak te vinden ben. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van een lekker wijntje op het terras of een filmavondje met vriendinnen. Maar tegen een avondje stappen zeg ik zeker geen nee ;) Ik heb er enorm veel zin in om super interessante lezingen voor jullie te organiseren. Hopelijk tot dan!

Marrit Fennema – Secretaris

Hoi! Ik ben Marrit, ik ben 25 jaar en ik zit op dit moment in het eerste jaar van de opleiding. Ik neem dit jaar de rol van secretaris op mij voor de interesting. Ik kom uit Friesland, waar ik op dit moment ook woon. In mijn vrije tijd hang ik graag op de bank met een wijntje en een film of serie. Ik kijk er naar uit om samen met de andere meiden leuke lezingen voor jullie te organiseren.

Renee de Poorte – Penningmeester

Ik ben Renee, 22 jaar oud. Ik hou erg van zwemmen en lezen. Ik ben penningmeester van de Interesting en zal zorgen dat alle geldzaken op orde zijn. Ik heb havo afgerond en ben toen VWO gaan doen. Ik vind heel veel dingen interessant, waardoor ik lang heb gezocht naar een studie en uiteindelijk verloskunde vond. Ik vind het eerste jaar tot nu erg leuk! Ik ben heel benieuwd wat de rest van de opleiding mij gaat brengen. Interesting leek mij een leuke commissie, omdat ik altijd nieuwe dingen wil leren. Daarom vind ik het erg leuk dat wij als Interesting de taak op ons mogen nemen om zelf lezers uit te kiezen. Ik kijk er erg naar uit om de lezingen te kunnen organiseren!

1.png