Interesting

Interesting '18-'19 der SV Ilythia

​Lieve leden,

Het jaar begon voor ons goed met een overdrachtsdiner om nooit te vergeten. Met heerlijke risotto en een wijntje of twee….

Dit jaar bestaat de commissie uit vier gedreven leden van het mooie SV Ilythia. Onze missie van dit jaar is de leukste en meest interessante lezingen te organiseren speciaal voor onze leden (en niet leden). Laten we beginnen met het voorstelrondje.

Allereerst onze altijd goed voorbereide voorzitter. Lobke verzorgt de agenda’s van onze vergaderingen, zij zal een welkoms babbeltje houden met de sprekers en aanwezigen en zij zal er voor gaan zorgen dat alles op rolletjes zal lopen binnen onze georganiseerde chaos, genaamd de interesting.

Dan gaan we door naar de lieftallige assistente, die niet te missen is in deze georganiseerde chaos, genaamd Melissa. Een Lobke zonder Melissa is een vergadering zonder wijntje. Melissa ontfermt zich over alles betreft interne en externe communicatie. De notulen zien er altijd tip top uit net als Melissa zelf.

Dan hebben we nog onze penningmeester, Floor. De interesting zonder Floor, is een shopaholic zonder geld. Zij is onze hamster, verzamelt alle bonnetjes in haar hamsterwangen en ontfermt zich over onze geldzaken. Daarnaast zorgt zij voor de broodnodige ontspanning en versnaperingen met haar huiskat en de biertjes.

Last but not least, onze coördinator promotie, Jet. Jet zorgt voor de mooiste promotie posters op verscheidene social media. Daarnaast is zij onze culinaire kok en wijnliefhebber. Zij is onmisbaar op onze vergaderingen en zorgt voor de leukste verhalen.

Wij hopen op een leuk commissiejaar met leuke lezingen!

Liefs,

De Interesting