Interesting

Interesting '21-'22 der SV Ilythia

Voorzitter Irene:

Irene deze vrolijke, georganiseerde meid vervuld komend jaar de rol als voorzitter van de Interesting. Deze huismama van de groep is ondertussen al een jaar getrouwd en woont samen met haar man in het mooie Groningen. Met een afgeronde mbo én hbo verpleegkunde diploma op zak heeft zij al genoeg ervaring. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat zij haar rol als voorzitter fantastisch zal vervullen.


Secretaris Karlijn:

Onze afgestudeerd medisch bioloog Karlijn is met haar kennis, structuur en vrolijkheid perfect voor de rol als secretaris. Regelmatig in de sportschool te vinden maar ook (geloof het of niet) te vinden achter de naaimachine waar ze de mooiste dingen maakt. Als je deze meid chagrijnig in de gang tegenkomt dan heeft het 99% zeker te maken met dat haar prachtige krullen niet in model zitten. Voor vragen of onduidelijkheden weten we Karlijn snel te vinden want het bedenken van een oplossing kan ze als de beste.


Penningmeester Elise:

Deze lieve, spontane meid zal zich komend jaar bekommeren over het geld van de Interesting. Met haar platte boeren accent zal ze ons alle ins en outs van de geldzaken vertellen. Dat Elise georganiseerd is weten wij allang, want voordat we er naar vragen is de begroting al geregeld. Haar soms klunzige karakter is niet te zien tijdens de vergaderingen en de lessen jumping fitness. Of alles dus op tijd wordt geregeld geeft ons daarom ook geen stress!


Extern Maureen:

Hoor je dat gelach en geklets ook al van ver aankomen? Dat verbaast ons niks want onze kletskous en vrolijke Maureen is niet vaak stil. Dit komt dan ook goed van pas met haar functie als commissaris extern. Wij weten zeker dat ze alle sprekers om haar vinger zal winden. Met haar energie weet ze altijd een leuke sfeer in de groep te creëren. Wij zijn dan ook blij met deze party animal in ons midden.


Promotie Sofie

Deze creabea en bezige bij is niet snel uit het veld te slaan. In het weekend op het hockeyveld en doordeweeks druk in de boeken. Alle spieren en botten kent Sofie al door haar 3-jarige ervaring op de opleiding tot fysiotherapeut. Toch wilde Sofie liever baby’s vangen. Ze hoopt later vaak samen te werken met haar schoonmoeder als kraamverzorgende en met haar vriend als ambulanceverpleegkundige. Dit jaar zorgt deze creatieveling voor de promotie van de Interesting.

Interesting

Irene Woortman (2021) Voorzitter
Karlijn Veldmaat (2021) Secretaris
Elise Bakhuis (2021) Penningmeester
Sofie Schippers (2021) Commissaris promotie
Maureen Anne Den Butter (2021) Commissaris Extern
Interesting.jpg