Interesting

Interesting '20-'21 der SV Ilythia

Ik kon geen genoeg krijgen van de Interesting, dus zal ik ook dit jaar binnen de commissie actief zijn! Mijn naam is Kelte van der Vegt en ik zal er voor gaan zorgen dat de lezingen goed gepromoot zullen gaan worden! Ik ben niet heel creatief, maar doe mijn best om de mooiste posters in elkaar te flansen!

Mijn naam is Minke en als eerste jaars student mag ik dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen binnen de ''Interesting'' commissie. Ik ben 19 jaar en ik woon op kamers in het prachtige Groningen. Ik vind het heel erg leuk om samen met 3 andere hele gezellige meiden dit jaar lid te mogen zijn van deze commissie. Wij hopen dit jaar hele leuke en interessante lezingen voor jullie te organiseren waarbij ik ervoor probeer te zorgen dat we niet bankrut raken.

Mijn naam is Emma ter Keurs, 20 jaar ik ben eerstejaars student. Binnen de commissie Interesting mag ik de rol als voorzitter op me nemen. Ik heb ontzettend zin om ondanks corona samen met de andere meiden leuke lezingen te organiseren voor alle jaarlagen! Ik help graag de puntjes op de i zetten, wat ik denk dat een passende kwaliteit is in deze rol. Op naar een leuk en leerzaam jaar

Ik ben Esmée Kijk in de Vegte, 18 jaar oud en woonachtig in Wijhe. Tijdens mijn eerste jaar van de opleiding zal ik de functie van Secretaris op mij nemen binnen de Interesting! Mijn perfectionisme zal ervoor zorgen dat alle zaken strak op papier komen te staan en alles goed geregeld wordt. Ondanks dat ik me had voorgenomen niet bij een commissie te gaan, ben ik gelukkig overgehaald en heb ik erg veel zin om dit jaar samen met de andere meiden interessante lezingen voor jullie te organiseren!

WhatsApp_Image_2020-11-21_at_11.29.43.jpeg
Interesting

Interesting

Emma Marieke ter Keurs (2020) Voorzitter
Esmée Kijk in de Vegte (2020) Secretaris
Minke Geurkink (2020) Penningmeester
Kelte van der Vegt (2018) Coördinator promotie