Titus Health Care

Wie zijn we?

Titus Health Care wil het verschil maken in het dagelijks leven van de vrouw. We dragen bij aan gezondheidszorg voor vrouwen door nieuwe, kwalitatief hoogwaardige gynaecologische producten beschikbaar te maken. En ook heel belangrijk: om optimale anticonceptiezorg te realiseren, investeren we in scholingen en trainingen voor zorgverleners.

Wat doen we?

Titus Health Care is leverancier van verschillende hormoonvrije spiralen van de hoogste kwaliteit: T-Safe, Multi-Safe en Flexi-T. Daarnaast verzorgen we namens Organon de medische insertie- en verwijdertrainingen van Implanon NXT, het implantatiestaafje dat in de arm geplaatst wordt. Ieder jaar scholen en trainen we honderden zorgprofessionals in de insertietechnieken van langwerkende anticonceptiemiddelen en de counseling van anticonceptie.

T-Safe, Multi-Safe en Flexi-T koperspiralen

Titus Health Care distribueert alleen de hoogste kwaliteit koperspiralen. T-Safe, ons meest effectieve koperspiraal met een verblijfsduur tot 10 jaar, is al jarenlang het meest gebruikte koperspiraaltje in Nederland. Maar elke vrouw is anders en anticonceptiewensen veranderen door de jaren heen. Daarom hebben we ook andere koperspiralen in ons assortiment: Multi-Safe, Multi-Safe short en drie typen Flexi-T, allen met een verblijfsduur tot 5 jaar.

Implanon NXT

Namens Organon verzorgt Titus Health Care de medische insertie- en verwijdertrainingen van Implanon NXT, het implantatiestaafje dat in de arm geplaatst wordt. Na het volgen van deze medische training kunnen zorgprofessionals hun anticonceptiezorg uitbreiden met het plaatsen en verwijderen van Implanon NXT. Hierdoor kan de vrouw kiezen uit een nog breder aanbod aan anticonceptiemiddelen.

Overige services

Je kunt bij ons terecht met al je vragen over anticonceptiezorg en we ondersteunen je graag met de volgende services:

Meer informatie of vragen?

Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. En vergeet je ons niet te volgen op Instagram? Je vindt ons als de @spiralenmeisjes.