Bestuur 2023-2024

Onze voorzitter dit jaar is Sophie Vrielink. Ze komt uit het o zo mooie Twente, maar heeft dit ingeruild voor het bruisende studentenleven in Groningen! Sophie weet precies wat ze wil en heeft haar zaken goed op orde. De functie voorzitter is haar dan ook op het lijf geschreven. We kunnen met zekerheid zeggen dat dit jaar op rolletjes gaat verlopen!

IMG_3262.JPG
Sophie Vrielink

Een secretaris word je niet maar dat ben je, en dat is dit jaar Jill de Groot. Met haar West-Friese roots was ze bijna in Amsterdam belandt, maar gelukkig zorgt zij er tijdens onze vergaderingen in Groningen voor dat al onze ideeën en plannen op papier komen. Naast al die serieuze taken is er met Jill altijd iets te lachen en is er aan gezelligheid geen gebrek. Een opgeruimde mailbox is haar favoriet en daarom is ze als geen ander geschikt voor deze functie!

IMG_3258.JPG
Jill de Groot

Onze penningmeester is dit jaar Marise Luisman, deze serieuze en gezellige meid uit Overijssel heeft haar leven ingeruild voor een stads leven in Groningen. Vanuit haar penthouse zal ze onze financiële zaken op zich nemen zodat elke rode cent benut zal worden. Zoals ze op z’n Overijssels zeggen “doe de bonne maa met kan 'k mi-j thuus veraantwoordn”.

IMG_3260.JPG
Marise Luisman

Onze commisaris intern van dit jaar is niemand minder dan Mirjam van Oosten. Deze enthousiaste en vrolijke meid komt uit het mooie Drenthe en is voor haar passie naar Groningen gegaan. Deze functie is op haar lijf geschreven doordat ze overzicht heeft en van alles een feestje maakt! Tevens is ze ook onze vertrouwenspersoon en kun je dus met alles bij haar terecht.

IMG_3261.JPG
Mirjam van Oosten

Onze commissaris extern van dit jaar is Marije Lolkema. Deze gezellige meid komt uit het Oosten van het land, maar heeft zich nu gevestigd in het hoge Noorden. Marije is erg spontaan en weet met haar charmes de sponsoren voor zich te winnen! Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij de contacten met de sponsoren super gaat onderhouden.

IMG_3259.JPG
Marije Lolkema