Verloskundigenloket.nl

Het Verloskundigenloket (Verloskundigenloket.nl) is sinds de start in 2015 uitgegroeid tot het online bestelportaal voor verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen.

Ongeveer 90% van de beroepsgroep bestelt hier hun informatiefolders, productsamples, goodiebags en praktijkbenodigdheden. Met een compleet aanbod en overzichtelijke website ontzorgen we verloskundigen die in één bestelling binnen een aantal dagen alles in huis hebben.

Omdat het Verloskundigenloket alleen toegankelijk is voor verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen (vanwege de mogelijkheid hier kosteloos informatiefolders en samples te bestellen), hebben we speciaal voor studenten Verloskunde die hun materialen moeten bestellen, de Verloskundeshop.nl in het leven geroepen.

We bieden studenten standaard 10% studentenkorting en we hebben bovendien jaarlijks kortingsacties met de hechtsets en doptone.


Verloskundeshop.nl, even voorstellen…
De Verloskundeshop.nl is een onderdeel van het Verloskundigenloket.nl. Wellicht heb je tijdens een van je stages bij diverse praktijken gezien dat men cliënten als extra attentie productsamples en informatiefolders meegeven. Bijna 90% van alle praktijken bestellen deze samples en folders in het Verloskundigenloket.nl. Behalve deze gratis artikelen bestelt men ook alle praktijkbenodigdheden.

Omdat je voor het bestellen in het Verloskundigenloket een praktijkaccount moet hebben, is er voor o.a. de studenten van Verloskunde opleidingen de Verloskundeshop.nl. Hier kun je eenvoudig je startersuitrusting aanschaffen met een kassakorting van 10%. De kortingscode hiervoor is studentenkorting-groningen. We hebben de producten die je mogelijk voor je startersuitrusting nodig hebt gegroepeerd.

Goed om te weten
Het bedrijf achter de Verloskundeshop en het Verloskundigenloket is ook actief binnen de kraamzorg met het Kraamzorgloket.nl en in België met het Vroedvrouwenloket.be. In november 2021 zullen we ook de website HCPonline.eu starten; dit is een online leerplatform voor het plannen en volgen van (bijscholings)cursussen. Het gaat hier om zowel geaccrediteerde als niet geaccrediteerde scholing.

​Omdat we als bedrijf volledig gericht zijn op de geboortezorg staat bij ons klantgerichtheid hoog in het vaandel. Dit betekent in de praktijk dat we snel leveren en je als klant goed informeren. Ook zijn we per e-mail en telefonisch altijd goed bereikbaar.


Succes met het afronden van je studie!

Verloskundeshop/Verloskundigenloket

info@verloskundeshop.nl
026-3619030
06-41329680

verloskundigenloket_logo.png
verloskunde_shop_transparant.png
Medipharchem-Disposable-Hechtset-.jpg
Huntleigh-Sonicaid-SR2-1.jpg