NoVICe

NoVICe '21-'22 der SV Ilythia

Femke Hospers – voorzitter

Mijn naam is Femke en ik ben 25 jaar. Dit jaar ben ik voorzitter van de NoVICe commissie en zal mijn best doen om alles in goede banen te laten lopen. Ik woon in Ten Boer samen met mijn twee jonge kinderen en mijn vriend. Ik kijk er naar uit om een mooi en gezellig introductie kamp te organiseren!    

Bente Roelofs – secretaris

Hey!! Ik ben Bente en ik mag dit jaar bij de NoVICe de rol als secretaris vervullen. Ik ben 21 jaar en ik kom uit Gouda. Voor mijn studie ben ik naar Groningen verhuisd, wat veel leuker is natuurlijk ;). Ik speel hier volleybal, kan altijd genieten van een drankje op het terras en ik vind het leuk om uit te gaan. Naast dat ik heel erg van gezelligheid houd, ben ik ook dol op spelletjes spelen en muziek maken. Ik heb er zin in om voor de nieuwe eerstejaars een super leuk introductiekamp te organiseren!

Danique Glorie – penningmeester

Ik ben Danique en ben 18 jaar. Dit jaar ben ik de penningmeester binnen de NoVICe. Daar maak ik de begroting voor het introductiekamp en houd ik alle inkomsten en uitgaven overzichtelijk. Een hele leuke taak, al zeg ik het zelf. Oorspronkelijk kom ik uit een dorpje in Noord-Holland, wat ik sinds kort heb verruild voor het leuke Groningen!
Naast dat ik het super leuk vind om het kamp te organiseren, vind ik de gezelligheid met de andere meiden ook heel leuk! :)

Susan Uijttewaal – commissaris intern

Mijn naam is Susan, 20 jaar, en ik vervul dit jaar de rol van commissaris intern binnen de NoVICe. Ik kom oorspronkelijk uit Zwolle, maar heb mijn hometown ingeruild voor het mooie Groningen! Na een dagje studeren ben ik in de avond regelmatig te vinden bij de Parabool om te sporten en daarna van de gezellige avondjes vol beerpong te genieten. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere meiden een gezellig en onvergetelijk kamp te organiseren!

Fem Gremmen – commissaris extern

Graag wil ik mezelf even voorstellen; mijn naam is Fem, 21 jaar en ik kom uit het gezellige Brabant. Ik ben dit jaar commissaris extern bij Novice. Nadat ik de opleiding verpleegkunde heb afgerond ben ik begonnen aan de verloskunde academie in Groningen, en ik vind het nu al een geweldig vak! Ik ben iemand die houdt van veel gezelligheid en op zijn tijd een feestje! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de stad te gaan (ik heb een shopverslaving), iets te drinken op het terras en ik houd er van om lekker op stap te gaan. Ook houd ik heel erg van lekker eten, dus vind het leuk om soms ergens iets te gaan eten in de stad met vriendinnen. Ik kijk er heel erg naar uit om dit jaar een onvergetelijk introductiekamp te organiseren met de andere meiden van Novice!


image00001_kopie.jpeg

NoVICe

Femke Hospers (2021) Voorzitter
Bente Anna Paulina Roelofs (2021) Secretaris
Danique Glorie (2021) Penningmeester
Susan Uijttewaal (2021) Commissaris Intern
Fem Gremmen (2021) Commissaris Extern