noVICe

Als kersverse studentjes mogen wij in de voetsporen treden van de oude noVICe. Voor de gene die ons enkel in de wandelgangen heeft gezien. Een korte introductie:

Om te beginnen met onze voorzitter: Milou Schepers. Deze meid uit de achterhoek weet wel hoe je een goed feestje neer kan zetten, onder het motto ‘zoep’n tot we’j kroep’n’. Als plattelandsdame zal zij dit jaar haar kudde tijdens vergaderingen goed in het gareel houden.

Hoe bereikt het nieuws van een grandioos introkamp onze verse medestudenten? Ook al mag haar naam veel weg hebben van een bekende zangeres. Zullen de berichten niet ingezongen worden. Nee deze PR zal gewoon te werk gaan via de mail en Facebook. Zij zal ervoor zorgen dat de kampgangers al barsten van enthousiasme, voordat het kamp überhaupt begint!!  

Hetty is onze penningsmeester voor dit jaar. Behalve het overmeesteren van de cijfers, overmeesterd ze ook graag een frikkandellenbroodje. Verder houdt ze van gezelligheid.

Onze secretaris is Charlotte Buiter, ze komt uit het Groningse dorpje Loppersum waardoor zij inmiddels ervaringsdeskundige is geworden op het gebied van aardbevingen. Zij kan onze schokkende plannen dan ook perfect verwoorden in de notulen. 

Met haar vlotte babbel zorgt Lisa uut ’t Oost’n voor de externe regelzaken. Dit jaar heeft zij de taak om de grote zoektocht naar sponsoren en een zonovergoten bestemming voor het tweede, moeilijk te overtreffen, introductiekamp der SV Ilythia te leiden.. 

Samen gaan wij ervoor zorgen dat dit introkamp nog spectaculairder wordt als vorig jaar!!

noVICe

Milou Schepers (2016) Voorzitter
Charlotte Buiter (2016) Secretaris
Hetty Stienstra (2016) Penningmeester
Céline de Jong (2016) Coördinator promotie
Lisa Marissink (2016) Coördinator extern
noVICe_2016-2017.jpg

Onze sponsoren