noVICe


noVICe '18-'19 der SV Ilythia

De voorzitter van Novice dit jaar is Imjen! Ze zal ervoor zorgen dat de vergaderingen soepel verlopen en alles volgens planning verloopt, zodat het kamp een groot succes zal worden. Zij is gezellig, georganiseerd en heeft humor. Bovendien zorgt ze er ook voor dat iedereen z’n mening kan geven, wat ook belangrijk is om er zeker van de zijn dat iedereen betrokken is. Kortom, Imjen leidt als voorzitter de groep zodat iedereen zijn taken doet en het resultaat (een fantastisch kamp!) een succes wordt.

Marloe, onze Bossche bol uit, precies je raadt het al, Den Bosch! Ze is onze secretaris in hart en nieren. Soms wat moe van haar vele gefeest gezien haar functie in de fancy commissie, maar desondanks altijd in voor een grapje en brengt ze menigeen tot positiviteit. In Groningen praten ze volgens Marloe wat raar, maar we hebben alle vertrouwen in Marloe dat ze de notulen netjes noteert.

Mirjam is onze echte geldwolf! Oftewel, de penningmeester van de NoVice. Tikkies, wiebetaaltwatjes, ze regelt alles wat maar met geld te maken heeft. Met Mirjam in onze commissie hoeven we ons geen zorgen meer te maken over openstaande rekeningen of schulden, want ze zal er zeker voor zorgen dat alle geldzaken op rolletjes lopen. Haar volle, mooie krullenbos waar ze af en toe heerlijk ruikende kokos insmeert is ook meer dan welkom, want die kokos ruikt echt heel lekker!

Manon is onze commissaris Intern. Zij zal ervoor zorgen dat de aanmeldingen voor het kamp binnen zullen stromen zodat het kamp een groot succes wordt! Zonder aanmeldingen is er geen kamp, dus Manon heeft hiermee een zeer belangrijke taak. Met haar lieve glimlach en stralende persoonlijkheid zal ze er zeker weten voor zorgen dat de aanmeldingen zullen binnenstromen! Helemaal uit Meppel brengt ze altijd wat gezelligheid mee wat zorgt voor een zeer geslaagde commissieavond.

Onze studente Rianne is gedoopt tot commissaris Extern, of te wel, het regelen van het geschikte onderdak en het contact met bedrijven om de komende eerstejaars een dak boven het hoofd te bieden en activiteiten in goede banen te laten leiden, tijdens het veelbelovende NoVice kamp! Zelf heeft ze een kamer gevonden in Groningen om haar studententijd fijn door te komen. Secuur, beleefd en haar hart op de juiste plek, dat is Rianne. Over de geschikte locatie regelen, hebben wij geen onrust in de benen! 

Novice.jpeg
noVICe

noVICe

Imjen Somer (2018) Voorzitter
Mirjam Hilboezen (2018) Penningmeester
Manon Dasselaar (2018) Commissaris Intern
Rianne de Lange (2018) Commissaris Extern
Marloe Verbakel (2018) Secretaris

Onze sponsoren