NoVICe

NoVICe '22-'23 der SV Ilythia

Marise – Voorzitter.

Hi! Mijn naam is Marise en ik ben 21 jaar oud. Dit jaar ben ik de voorzitter van de NoVICe en ik zal samen met de andere meiden van deze commissie ervoor zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Sinds september 2022 woon ik voor mijn studie op kamers in Groningen en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Verloskunde studeren was een grote droom voor mij en ik geniet van elke dag op deze opleiding! Naast mijn studie kan ik enorm genieten van mijn bijbaan, waarbij ik altijd met mensen in contact ben, een ritje op de racefiets of cyclocrossen/wandelen in het bos maken mij helemaal gelukkig. Daarnaast vind ik het leuk om samen met vriendinnen gezellig af te spreken, kortom sportiviteit en gezelligheid passen goed bij mij. Ik kijk ernaar uit om een geweldig te kamp te mogen organiseren voor de nieuwe eerstejaars verloskunde studenten! 


Mirjam – Secretaris.

HoiHoi, mijn naam is Mirjam, 21 lentes jong en een echte Drent uit Emmen, doordeweeks woon ik natuurlijk in het prachtige Groningen. Nadat ik mbo-verpleegkunde heb afgerond en een propedeusejaar hbo-v ben ik na een 2 de poging toegelaten op de verloskunde academie, voor mij een droom die uitkwam. Tot nu toe volg ik met veel plezier en passie de studie. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd met vriendinnen op stap te gaan, te wandelen en shoppen (sporten laat ik liever aan mij voorbij gaan). Voor de commissie zal ik ervoor zorgen dat de notulen netjes worden bijgehouden als secretaris. Ik heb ontzettend veel zin om een onvergetelijk kamp voor jullie te organiseren!


Marije – Penningsmeester

Ik ben Marije, 22 jaar oud. Als penningmeester zorg ik ervoor dat alle inkomsten en uitgaven netjes worden bijgehouden. Ik ben geboren in Almelo maar woon sinds kort in Groningen waar ik het helemaal naar mijn zin heb. Nadat ik mijn hbo-verpleegkunde heb afgerond ben ik in september begonnen aan de studie verloskunde, echt heel erg leuk! Naast mijn studie vind ik het ook heel erg belangrijk om leuke dingen te doen. Ik hou ervan om te sporten, uit te gaan, lekker te eten en naar concerten te gaan. Daarnaast heb ik dit jaar heel veel zin om er een super leuk introkamp van te maken.


Annefleur – Commissaris intern.

Hi! Mijn naam is Annefleur, 21 jaar en woon in het o zo mooie Drenthe! Dit jaar heb ik de rol als commissaris intern binnen de NoVICe. Al vanaf dat ik het me kan herinneren ben ik enorm gepassioneerd over de Verloskunde en deze passie is alleen maar meer gegroeid nu ik deze fantastische studie volg. Naast mijn studie ben ik gek op shoppen, wandelen, concerten en veel gezelligheid. Een andere grote passie van mij is reizen. Ik kijk ernaar uit om samen met de andere meiden een onwijs gezellig en onvergetelijk kamp voor jullie te organiseren!


Mirthe  – Comissaris extern.

Heeihoi! Ik ben Mirthe, 19 jaar jong. Ik heb in augustus mijn woonplaats in Twente verruild voor een mooi kamertje hier in Groningen. Ik heb het enorm naar mijn zin hier op de opleiding en het leventje in Groningen. Naast mijn studie vind ik het leuk om muziek te maken, gezellig met vrienden te zijn en ik ben ook wel in voor spontane tripjes. Voor deze leuke commissie heb ik de functie commissaris extern op mij mogen nemen. Dit houdt eigenlijk in dat ik contact houd met alle externe partijen die betrokken zijn bij het kamp, zoals de accomodatie, zodat alles hopelijk zo soepel mogelijk verloopt. Ik heb er enorm veel zin in om samen met deze meiden een onvergeterlijk introductiekamp voor jullie te organiseren!image5.jpeg