NoVICe

NoVICe '19-'20 der SV Ilythia

Kim Meijerink - Voorzitter

Kim is dit jaar onze voorzitter! Kim doet alles (maar dan ook alles :)) met volle overtuiging, dus daarom hebben we haar meteen verkozen als leider van de groep. Als voorzitter zorgt ze ervoor dat iedereen doet wat ze moet doen en zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt voor het kamp! Onze Kim komt uit Almelo, is 18 jaar en een heuse powervrouw. Roeien, biercantussen, bodypumpen en iedere week zoveel spierpijn hebben en schreeuwen “ik doe dit nooit meer!” en vervolgens heerlijk de week erna precies hetzelfde nog een keer doen….. We hebben er alle vertrouwen in dat Kim haar functie supergoed gaat volbrengen! 


Elsa Osinga - Secretaris

Elsa is onze leuke, blije, vrolijke (en alles wat daarmee te maken heeft) EI. Ze is onze secretaris, maar heeft de eerste notulen aan Jeline overgelaten. Ze dacht ook goed te zijn in roeien en zit daarom bij GYAS, helaas viel dit tegen. Toch maar gekozen voor de sportschool Elsa? Onee wacht Jeline heeft je meegesleept om samen met haar ook maar lekker de heupjes los te gooien. Zij zal zorgen dat onze notulen netjes terecht komen bij het bestuur (en dat we niet stiekem gekke dingen kunnen plannen voor het kamp, hé meiden ;)). Wij hebben hier alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen!


Danique Pit - Penningmeester

Danique is onze penningmeester. Ze is bijna 18 jaartjes jong en daarmee de jongste van de NoVICe. Ze komt uit Oldemarkt (of zoals iedereen hier zegt OLDEJUJE ). Verder is Danique een hele sportieve meid die meerdere keren per week op het voetbalveld te vinden is. En het woord voorzichtig kent ze daar niet, ze komt dan ook regelmatig onder de blauwe plekken weer op school. Wij weten zeker dat ze in ieder geval heel ‘voorzichtig’ met haar taak als penningmeester zal omgaan. En dat alle geldzaken top geregeld zullen zijn, zodat het een fantastisch kamp zal worden!


Jeline Noordhuis - Commissaris Intern

Jeline heeft dit jaar de functie Commissaris Intern op zich genomen. Deze sportieve meid uit Apeldoorn staat wekelijks in de sportschool en op de dansvloer om lekker met de heupjes te schudden en zichzelf helemaal te geven. En dat is precies wat zij ook gaat doen voor haar functie. Contact opnemen met de kampkiddo’s is haar taak en van haar zul je alle nodige informatie ontvangen. Wij hebben er dus 100% vertrouwen in dat zij niemand vergeet en dat iedereen goed voorbereid op kamp gaat :) 


Anne-Rixt - Commissaris Extern

Onze Anne-Rixt heeft gekozen voor de taak van commissaris Extern. Met haar onschuldige uitstraling weet zij een mooie accommodatie binnen te slepen en zorgt zij voor goed contact met bedrijven. Bijna elk weekend is Anne-Rixt op de zeilboot te vinden met haar familie én schoonfamilie, maar toch neemt ze ook uitgebreid de tijd om haar taak in de NoVICe serieus te nemen. Met deze lieve, vrolijke Sneker in ons midden zijn we helemaal compleet om een fantastisch kamp neer te zetten met zijn allen.

Website_foto_NoVICe.jpg
NoVICe

NoVICe

Kim Meijerink (2019) Voorzitter
Elsa Osinga (2019) Secretaris
Danique Pit (2019) Penningmeester
Jeline Noordhuis (2019) Commissaris Intern
Anne-Rixt Reitsma (2019) Commissaris Extern