NoVICe

NoVICe '23-'24 der SV Ilythia

Babet Groote Schaarsberg – Voorzitter

Hi! Ik ben Babet, 21 jaar oud. Dit jaar ben ik de voorzitter van de NoVICe! Ik heb onwijs veel zin om samen met de andere commissieleden bezig te gaan om een hopelijk geslaagd kamp neer te zetten. Doordeweeks zit ik op kamer in Groningen, maar ik ga stiekem nogal te graag naar huis naar het o zo mooie Twente. Voordat ik begon aan de studie Verloskunde, heb ik 3 jaar HBO-Verpleegkunde gestudeerd in Nijmegen. Ik ben ontzettend blij met deze studieswitch. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met vrienden te zijn en samen drankjes te doen. Andere grote hobby’s van mij zijn snowboarden en voetballen. Ik kijk ernaar uit om een onvergetelijk kamp voor de nieuwe eerstejaars te organiseren!

Lisa Metselaar – Commissaris intern

Heeehoi! Mijn naam is Lisa, 19 jaar oud en ik woon in het prachtige Drenthe! Nadat ik mijn propedeuse op de opleiding hbo-v heb gehaald, ben ik na mijn 2e poging toegelaten op de verloskunde academie. Ik heb het ontzettend naar mijn zin op deze mega leuke opleiding! Naast de studie hou ik ervan op met vriendinnen de gezelligheid op te zoeken, je kan mij dan ook met regelmaat vinden op de terrasjes in Groningen. Verder hou ik ervan om actief bezig te zijn, denk hierbij aan een rondje wandelen of een rondje op de racefiets. Dit jaar heb ik de rol als commissaris intern op mij mogen nemen! Dit houdt in dat ik het contact met de aankomende eerste jaars mag onderhouden. Ik heb er enorm veel zin in om met de andere meiden uit de NoVICe een onvergetelijk kamp te organiseren!

Fleur Braakman – Secretaris

Hoihoi! Ik ben Fleur, 21 jaar. Ik kom uit Twente en sinds september 2023 woon ik op kamers in Groningen. Nadat ik mijn hbo-verpleegkunde heb afgerond ben ik dit schooljaar begonnen aan de studie verloskunde. Ik heb het tot nu toe ontzettend naar mijn zin! Ik vind het in mijn vrije tijd leuk om met vriendinnen af te spreken, te bakken/koken en om te voetballen. Voor deze leuke commissie zal ik de functie van secretaris op me nemen. Ik kijk er naar uit om dit jaar een onvergetelijk kamp voor jullie te organiseren!

Jade Meenhuis – Commissaris extern

Hii! Mijn naam is Jade, ik ben 18 jaar oud en kom uit Twente, waar ik in de weekenden nog veel te vinden ben. Nadat ik mijn Havo-diploma heb gehaald, ben ik afgelopen september begonnen met de super leuke studie Verloskunde! Naast mijn studie vind ik het heel leuk te volleyballen, uit te gaan en te shoppen. Voor deze commissie heb ik de functie commissaris extern op mij mogen nemen. Dit houdt in dat ik contact houd met alle externe partijen die betrokken zijn bij het kamp, zoals de accommodatie. Ik heb heel veel zin om met de andere meiden een geweldig kamp voor de nieuwe

Eerstejaars te mogen organiseren!

Myrthe Wierenga – Penningmeester
Hallo ik ben Myrthe, 21 jaar oud. Het komende jaar zal ik penningmeester zijn voor de NoViCe. Ik zal alle inkomsten en uitgaven goed bijhouden. Op het moment woon ik samen met mijn zusje in Groningen, mijn thuis thuis is Zeerijp. Een klein dorpje bovenin Groningen.

Na een jaar pabo te hebben gedaan en twee tussenjaren als skilerares te hebben gewerkt werd het tijd dat ik weer ging studeren.

Hier is verloskunde uitgekomen, en ben hier erg blij mee! De studie is superleuk en alle meiden zijn heel erg gezellig.

Ik heb daarom ook super veel zin om samen met de meiden het introkamp te organiseren. Zodat de nieuwe eerstejaars dezelfde eerste indruk hebben van de studie, zoals ik die ook heb gehad.

5.png