NoVICe

NoVICe '20-'21 der SV Ilythia

Voorzitter: Bente van Gool

Bente is dit jaar de voorzitter van de NoVICe. Ze is met 23 jaar de oudste (en wijste natuurlijk) van de groep en ze komt uit Hengelo. Naast verloskunde is ze druk bezig haar studie verpleegkunde af te ronden en staat ze daarnaast zo vaak mogelijk in de sportschool.
Als voorzitter moet ze de NoVICe dit jaar in goede banen leiden. Met zo’n topcommissie moet dat zeker lukken!


Commissaris Intern: Rozemarijn Dekker

Onze Rozemarijn heeft dit jaar de eer om commissaris intern te mogen zijn. Zij is lid bij de studentenvereniging N.S.G. en heeft hierdoor enige ervaring met commissies, dus deze taak moet helemaal goed komen. Ze is daarnaast wel een beetje druk (niet alleen in haar agenda), maar dat is vooral enthousiasme. Met haar net 20 jaar heeft ze er al 3 jaar studeren op zitten en begint ze nu weer met een nieuwe studie, want ja het studentenleven is te leuk!


Commissaris Extern: Lisanne Wielhouwer

Lisanne mag dit jaar de rol van commissaris extern gaan vervullen. Ze komt uit Friesland, heeft de HAVO gedaan en is afgestudeerd als trainer en coach gespecialiseerd in turnen. (CIOS) Ze is gedreven en heeft vaak spontane ideeën, ook kan ze zich helemaal verliezen in dingetjes regelen en vind telefoontjes plegen één van de leukste dingen om te doen. Met haar creatieve mind is deze flapuit een gezellige aanvulling binnen deze commissie. 

Penningmeester: Lisanne Heethuis

Dit jaar is Lisanne de penningmeester van de NoViCe. Haar vrije tijd spendeert ze het liefst door te sporten, naast de sportschool houdt ze ook van paaldansen. In het kader van het thema baby’s en verpleegkunde is ze nu ook bezig met het maken van luiers in de fabriek.


Secretaris: Luca Theunissen

Luca is onze secretaris. Ze is bijna 18 en dat betekent dat ze de jongste is van de NoVICe. Ze komt uit een klein dorpje bij Nijmegen en dacht: “laat ik eens aan de andere kant van het land gaan studeren.” Als secretaris gaat Luca ervoor zorgen dat alle notulen netjes na elke vergadering bij het bestuur terecht komen, zodat zij ons op de vingers kunnen tikken als we domme dingen bedenken. Ze doet niet aan sporten en daardoor heeft ze genoeg tijd om te besteden aan haar taken binnen de NoVICe!

Novice_groepsfoto.jpg
NoVICe

NoVICe

Bente van Gool (2020) Voorzitter
Luca Theunissen (2020) Secretaris
Lisanne Heethuis (2020) Penningmeester
Rozemarijn Dekker (2020) Commissaris Intern
Lisanne Wielhouwer (2020) Commissaris Extern