Kasco '20-'21 der SV Ilythia

Dit jaar is de kasco weer gevuld met enthousiaste meiden die onze lieftallige Onna ondersteunt met het tellen van de kas. Het team bestaat uit Lobke van Dijk en Floor Pagters.

Lobke is al jaren actief lid bij de vereniging en is nog steeds razend enthousiast. Het liefst staat ze elke borrel te swingen aan de bar, ze is dan ook meer dan bekend bij 't Gat. Helaas door corona gaat dat dit jaar niet, zodra het weer kan is zij erbij! Dit jaar is ze achter de schermen te zien als commissielid van de Kasco en lid van de RVTA. Nog een jaartje zwoegen en dan mag ook zij zich eindelijk verloskundige noemen.

Floor is ook al drie jaar actief lid bij de vereniging en geniet met volle teugen van alle gezelligheid naast het harde studeren. Achter de schermen gaat voor haar ook het werk door als lid van de Kasco en van de RVTA. Blijkbaar krijgt ze geen genoeg van centjes tellen na een jaar penningmeester van de vereniging te zijn. Zodra het weer kan is Floor weer te vinden in 't Gat met een bar vol tequila shotjes.

image.png
Schermafbeelding_2020-11-17_om_13.54.45.png