Lustrumcie

Lustrumcie '18-'19 der SV Ilythia 

Beste Ilythianen,

Het duurt nog even, maar wij hebben de eer om het eerste lustrum van Ilythia te organiseren. Het lustrum is de vijfde verjaardag van Ilythia en zal plaatsvinden rond 21 januari 2020. We vinden het heel bijzonder en leuk om dit te mogen organiseren. Houd deze datum zeker vrij, jullie zullen volgend jaar meer van ons horen. Een ding is zeker, we gaan groots uitpakken!

De commissie bestaat uit vijf leden: 

Als eerste onze voorzitter van het lustrum Sophie Dekker. Met haar mooie lach is zij hét prachtige gezicht van onze commissie. Deze bezige bij zorgt ervoor dat tijdens het lustrum alles tot in de puntjes geregeld is. 

De rechterhand van onze voorzitter is Lotte Jeuring. Met haar doorzettingsvermogen slaat ze zich door alle notulen heen en waarborgt ze de diepste geheimen van het lustrum. 

De linkerhand van onze voorzitter en tevens onze redder in nood is Lobke van Dijk. Deze vrolijke meid houdt de geldbalans goed in de gaten en danst zich als Dagobert Duck door het lustrum heen. 

Dan hebben we onze commissaris promotie, Lauren Engbers. Deze meid uut Twente schreeuwt het lustrum van de daken. Met de glinstering in haar ogen en haar uitnodigende houding durft niemand de uitnodiging af te slaan en zal ze het lustrum groots maken.

En als laatste onze commissaris extern, Tamara van den Bosch. Met haar vlotte babbel en babyblauwe ogen slaat zij alle sponsoren aan de haak, zodat het lustrum één groot feest wordt. 

We kijken er heel erg naar uit en hopen jullie ook. Tot volgend jaar!

Liefs,
De Lustrumcie
Lustrumcie.jpeg
Lustrumcie

Lustrumcie

Sophie Dekker (2015) Voorzitter
Lobke van Dijk (2016) Penningmeester
Lauren Emma Engbers (2018) Commissaris promotie
Anne Wassenaar (2015) Secretaris
Tamara van den Bosch (2018) Coördinator extern

Onze sponsoren