Lustrumcie

Lustrumcie '23-'24 der SV Ilythia

Gkila – Voorzitter

Hoihoi! Mijn naam is Gkila en ik ben 21 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik ook uit de stad Groningen en na 2 andere studies geprobeerd te hebben zit ik bij Verloskunde helemaal op mijn plek. 3x is scheepsrecht zeggen ze ;-). In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten, samen te zijn met vrienden en ben ik al een aantal jaar actief bij Gyas. Verder kan ik helemaal opgaan in een goed boek met een lekker kop thee erbij. Aankomend anderhalf jaar mag ik voorzitter zijn van de Lustrumcommissie en ik kijk er heel erg naar uit om met deze leuke groep meiden een mooi spektakel voor jullie neer te zetten. Ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken op het tweede lustrum van Ilythia!!

Rosalie Bakker – Penningmeester

Heyy! Mijn naam is Rosalie en ik zal dit jaar de functie van penningmeester op mij nemen dit lustrum. Ik ben 18 jaar oud en woon nog thuis in Drenthe. Na de 2e keer de selectie te hebben gedaan, was ik toegelaten op mijn droomopleiding en heb het enorm naar mijn zin hier! Naast het studeren vind ik het superleuk om gezellig met vriendinnen af te spreken, een rondje te wandelen in het bos en om te sporten. Ik kijk er naar uit om samen met de andere meiden er een onvergetelijk lustrum van te maken!

Lotte Gökemeijer – Commissaris intern

Hiii ik ben Lotte, 18 jaar oud en kom uit de kop van Overijssel. Ik zal de komende 1,5 jaar binnen de commissie de rol van commissaris intern op mij nemen. Momenteel zit ik in het eerste jaar op de Verloskunde Academie en heb het hier enorm naar mijn zin. Naast mijn studie vind ik het heel gezellig om met vriendinnen op het terras te zitten en ben ik gek op reizen, een rondje wandelen of een spelletje spelen. Maar avondje serie/film op de bank sla ik ook niet over! Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de andere meiden een onvergetelijk lustrum voor jullie te organiseren, ik hoop jullie daar allemaal te zien!

Sifra Post – Commissaris extern

Hoihoi! Mijn naam is Sifra en ik ben 18 jaar. Ik mag met vier hele leuke meiden het tweede lustrum van SV Ilythia voor jullie organiseren. Ik zal de functie commissaris extern op me nemen en heb daar super veel zin in! Dit houdt in dat ik ervoor zal zorgen dat binnen de lustrumcie goed contact met externe partijen plaatsvindt. Ik woon al mijn hele leven in de prachtige stad Groningen met mijn ouders en studeer sinds dit jaar verloskunde. Dit is iets wat ik al super lang wilde en waar ik nu enorm van geniet. Ik hou van gezelligheid en mensen om me heen, maar kan ook super erg genieten van een lekker avondje op de bank met een goede film. Ik kijk nu al uit naar een supergezellig feest en hoop jullie dan te zien!

Eemke Munniksma – Secretaris

Hi! Ik ben Eemke en ben 22 jaar oud. Ik kom uit Noord-Holland maar heb dit sinds kort verruild voor het gezellige Groningen. Voordat ik aan de opleiding Verloskunde begon heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd in Amsterdam. Dat heb ik met veel plezier gedaan, maar ik merkte dat ik toch meer in de praktijk wil werken. Naast het studeren vind ik het leuk om in de keuken te staan en dit daarna met vriendinnen op te eten. Ook lunchen in de stad, een avondje serie kijken en een wandeling maken in een natuurgebied doe ik graag. Ik hou van spontane acties en ga ook vaak even langs de kringloop. Komende 1,5 jaar ben ik secretaris voor Lustrumcie en zal ik samen met de andere meiden een fantastisch lustrum organiseren!31.png