Lustrumcie

Lustrumcie '19-'20 der SV Ilythia 


Lieve Ilythianen,

Het is bijna zover... Het eerste lustrum van SV Ilythia. Het lustrum is de vijfde verjaardag van Ilythia en zal plaatsvinden op 21, 22 en 23 januari 2020. Aan ons de eer om dit bijzondere en leuke moment te organiseren. Ze de data in je agenda en houd de website in de gaten voor alle ins en outs! Een ding is zeker, we gaan groots uitpakken! 


De commissie bestaat uit vijf leden: 


Als eerste onze voorzitter van het lustrum Sophie Dekker. Met haar mooie lach is zij hét prachtige gezicht van onze commissie. Deze bezige bij zorgt ervoor dat tijdens het lustrum alles tot in de puntjes geregeld is. 


De rechterhand van onze voorzitter is Anne Wassenaar. Met haar doorzettingsvermogen slaat ze zich door alle notulen heen en waarborgt ze de diepste geheimen van het lustrum. 


De linkerhand van onze voorzitter en tevens onze redder in nood is Lobke van Dijk. Deze vrolijke meid houdt de geldbalans goed in de gaten en danst zich als Dagobert Duck door het lustrum heen. 


Dan hebben we onze commissaris promotie, Lauren Engbers. Deze meid uut Twente schreeuwt het lustrum van de daken. Met de glinstering in haar ogen en haar uitnodigende houding durft niemand de uitnodiging af te slaan en zal ze het lustrum groots maken.


En als laatste onze commissaris extern, Tamara van den Bosch. Met haar vlotte babbel en babyblauwe ogen slaat zij alle sponsoren aan de haak, zodat het lustrum één groot feest wordt. 


We kijken er heel erg naar uit en hopen jullie ook. Tot snel!


Liefs,

De Lustrumcie


file_8.jpeg
Lustrumcie

Lustrumcie

Sophie Dekker (2015) Voorzitter
Anne Wassenaar (2015) Secretaris
Lobke van Dijk (2016) Penningmeester
Tamara van den Bosch (2018) Coördinator extern
Lauren Emma Engbers (2018) Commissaris promotie