Almanakcie

Almanakcie '23-'24 der SV Ilythia

Fleur van der Veen – Voorzitter

Hey! Ik ben Fleur, 20 jaar oud en dit jaar de voorzitter van de almanakcie. Van oorsprong een echte Drent, maar ook ik heb het mooie platteland (tijdelijk) ingeruild voor de stad.  Met deze nieuwe groep meiden van de Almanakcie zal ik alles een beetje in toom proberen te houden zodat alles soepeltjes zal verlopen. Naast mijn studie houd ik van paardrijden en volleyballen, maar met een heerlijk boek of een paar potloden ben ik ook even zoet. Ik hoop dat we een mooi jaarboek voor jullie kunnen ontwikkelen, want het enthousiasme spat ervan af (vooral bij Esra, maar ook bij de rest hoor 😊 ) Tot over een paar maanden bij de uitreiking van de allerleukste Almanak!

Liefs

Hilde Leemburg – Secreataris

Heey! Ik ben Hilde en mag dit jaar de rol van secretaris op me nemen. Dit betekent dat ik ervoor ga zorgen dat alles wat besproken wordt binnen de commissie tip top genoteerd wordt en we sponsoren voor onze mooie almanak binnenslepen. 22 Jaar geleden zag ik het levenslicht in het mooie Groningen waar ik na een aantal jaar in het midden van Drenthe weer mag wonen! Naast het prachtige vak van verloskunde houd ik me veel bezig met sport en ben ik veel in de natuur te vinden. Als ik niet in de klimwand hang of met school bezig ben vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en daarom heb ik ook heel veel in om met deze drie toppers voor jullie een prachtig jaarboek in elkaar te zetten!

Liefs,

Hilde

Noa Fokkema – Penningmeester

Hoii, ik ben Noa, 19 jaar oud en neem dit jaar de functie van penningmeester op me binnen de Almanak. Ik kom uit een zeer klein pittoresk, maar vooral afgelegen dorpje, waar ik het vooralsnog heel erg naar m'n zin heb, want ik kom elke week toch maar weer reizend naar Groningen in plaats van dat ik een kamer huur (scheelt een hoop geld jongens ;)). In m'n vrije tijd ben ik vaak veel te druk met van alles en nog wat, speel ik af en toe wat weg op de piano om m'n hoofd weer even leeg te maken, probeer ik hier en daar ook nog wat te betekenen voor de mensen om me heen en sport ik ook nog zo af en toe. Ik vind het heerlijk om een avondje te chillen met een vriendin op de bank, in plaats van dat ik van alles onderneem, ik ben dan ook een enorme huismus. Tot slot heb ik een enorme passie voor verloskunde, van kinds af aan vond ik baby's al heel interessant. Ik heb me daar wel eens mee voor schut gezet in klas 2 van de middelbare waarbij we allemaal van onze mentor een filmpje moesten maken waarbij we iets zeiden over onze hobby of wat we leuk vonden, en daarbij een gebaar maken, en toen zei ik als 13 jarige: "ik hou van baby's", waarbij ik met mn armen wiegde... (Ja. M'n vriendin pest me hier nog steeds mee...) Ik hoop dit jaar met de 3 andere hele leuke meiden weer een mooie Almanak in elkaar te gaan zetten! Liefss Noa

Esra Bakker – Lay out

Bonjour mes amis! Oui, jullie zijn nog niet van mij af, wegens groot succes van de afgelopen Almanak zal ik mij er dit jaar weer mee bemoeien! Ook dit jaar zal de Almanak weer vanuit het mooie Meppel *kuch* geproduceerd worden op mijn computer, alle programma’s zijn al geïnstalleerd en ready to go. Naast dat ik graag knutsel in computerprogramma’s knutsel ik ook graag met papier, verf, potloden, wol, karton, schilderdoeken, hout en noem het maar op. De kans is dus groot dat wanneer ik niet aan de Almanak sleutel dat je mij treft in een hyperfixatie van een nieuw knutselproject dat ik heb bedacht. Terwijl ik met zo’n project bezig ben sluit ik mij graag af van de wereld door mijn koptelefoon op te zetten met een luisterboek draaiende op de achtergrond. Of ik een fascinatie heb voor verhalen? Ja. Mijn boekenkast telt op dit moment 162 boeken (de rest ligt in dozen op zolder bij gebrek aan ruimte), mijn e-reader heb ik altijd mee in mijn tas en met een audioboek heb je mij helemaal te pakken. Ook verhalen in de vorm van films en series vind ik helemaal het einde. Kan je mij niet vinden? Grote kans dat ik in de bios zit, mijn bioscoop-abonnement is een van de beste investeringen die ik dit jaar heb gedaan.

Mochten jullie meer willen weten over de Almanak die wij maken, dan heb je pech. Alles blijft geheim tot de uitreiking, tot dan!


20.png