Almanakcie

Almanakcie '22-'23 der SV Ilythia

Voorzitter + penningmeester - Marije Lolkema

Ik ben Marije, 22 jaar oud. Als penningmeester en voorzitter zorg ik ervoor dat alle inkomsten en uitgaven netjes worden bijgehouden en dat alles goed verloopt binnen de commissie. Ik ben geboren in Almelo maar woon sinds kort in Groningen waar ik het helemaal naar mijn zin heb. Nadat ik mijn hbo-verpleegkunde heb afgerond ben ik in september begonnen aan de studie verloskunde, echt heel erg leuk! Naast mijn studie vind ik het ook heel erg belangrijk om leuke dingen te doen. Ik hou ervan om te sporten, uit te gaan, lekker te eten en naar concerten te gaan. Daarnaast heb ik dit jaar heel veel zin om een prachtige almanak te maken. :)  

Secretaris + acquisitie- Mirthe van Losser

Heeihoii, ik ben Mirthe en ik zal de functie van acquisitie op me nemen, klap ik voor Esra als ze weer een nieuwe ingeving heeft voor de lay-out en zorg ik er ook voor dat alles wat er in de vergaderingen wordt besproken tip-top bijgehouden wordt. Ik ben 19 jaar oud, kom oorspronkelijk uit Twente, maar woon sinds augustus hier in het mooie Groningen. Ik heb het onwijs naar mijn zin op de opleiding en vind het daarnaast leuk om muziek te maken en lekker met vrienden te zijn. Ik hoop samen met deze leuke commissie een mooi jaarboek af te kunnen leveren!:)

Lay-out - Esra Bakker

Ola. Ik ben Esra en dit jaar ga ik de lay-out van de almanak voor jullie verzorgen! (jullie mogen nu klappen). Dat doe ik niet vanuit Groningen, maar vanuit Meppel waar ik nog thuis woon. 3 dagen in de week op en neer naar school, je moet het er maar voor over hebben. Als ik dan eenmaal thuis ben ga ik het liefst slapen op de bank, maar ik maak ook wel ‘s wat huiswerk. Indien dat niet het geval is vind je mij vaak op mijn kamer met kwasten of potloden in mijn hand, maar een avondje Netflix/Disney+/HBO Max/Amazon Prime/Videoland zeg ik ook geen nee tegen. Oh, of ik nog een leuke aanrader heb voor een avondje serie kijken? Wat leuk dat je het vraagt. Mijn favo serie is Our Flag Means Death, doe ermee wat je wil ;). 


image1.jpeg