Almanakcie

Almanakcie '20-'21 der SV Ilythia

Elsa Osinga – Voorzitter

Dit jaar neemt Elsa het voorzitterschap op zich. Met haar enthousiasme zorgt ze ervoor dat de meiden van de Almanakcie alle plezier in hun functies houden en dat alles op rolletjes loopt. Elsa is 19 jaar en woont op kamers in Groningen. Haar huisgenoten kunnen het heel erg waarderen dat zij van bakken houdt. Er staat regelmatig een vers baksel in de keuken. Tijdens de thuisquarantaine is ze begonnen met hardlopen. Dit doet ze regelmatig in Groningen, naast dansen met vriendinnen of huisgenootjes. Ook is ze vaak achter de piano of gitaar te vinden. Met deze precisie hebben wij er vertrouwen in dat zij de voorzittersrol goed volbrengt. 


Iris Mulder – Secretaris 

Iris is de secretaris van de Almanakcie. Ze is 20 jaar en woont nu nog op kamers in Groningen, maar gaat binnenkort samenwonen met haar vriend in ‘het mooie’ Delfzijl. Daar gaat ze helemaal los op de nieuwste interieurtrends. Hiermee is ze haar quarantainetijd goed doorgekomen en heeft ze veel inspiratie op kunnen doen. In haar vrije avonduren kun je haar vinden bij Donitas. Daarnaast vindt ze het leuk om met huisgenoten een groepslesje mee te pakken bij de ACLO. Vol enthousiasme hoopt ze dit jaar een goede bijdrage te leveren aan SV Ilythia als secretaris. 


Danique Pit – Penningmeester

Danique – ook wel ‘de eeuwige penningmeester’ – is dit jaar voor de derde keer penningmeester binnen SV Ilythia. Deze functie is haar dan ook op het lijf geschreven en we hebben er alle vertrouwen in dat ze zich hier 100% voor inzet. Danique is met haar 18 jaar de jongste van de Almanakcie. Ze woont op kamers in Groningen en ook haar vriend woont gezellig in de stad. Deze sportieve voetbalmeid is zowel op het voetbalveld als daarbuiten super onhandig. Tijdens de quarantaineperiode heeft ze hier iets aan kunnen doen, doordat ze 4 keer per week aan het voetballen was. Zo gaat ze ook alles in de strijd gooien om haar functie goed uit te voeren.


Julie Mollink – Acquisitie 

Met haar voorgeschiedenis als biologiedocente is Julie niet op haar mondje gevallen. Met haar vlotte babbel zal ze daarom makkelijk de sponsoren binnenhalen. Julie is 22 jaar en woont samen met haar vriend in Raalte. Als hobby heeft ze het sporten niet uitgevonden, maar quarantaine heeft haar in beweging gekregen. Nu heeft ze het licht gezien in het sportief en fanatiek bezig zijn. We weten zeker dat ze ook heel fanatiek gaat zijn in het vinden van sponsoren. 


Isabel Liebe – Lay-out 

Isabel is dit jaar verantwoordelijk voor de lay-out van onze mooie almanak. Creatief bezig zijn is echt haar ding en daarom is ze in de wieg gelegd voor deze functie. Ze is 19 jaar oud en woont in Groningen op kamers. De quarantaineperiode is ze doorgekomen door gezellig met vrienden films te kijken via Houseparty. Ook was ze vaak in de keuken te vinden en zijn haar kook- en bakkunsten naar voren gekomen. Wie weet komen jullie wel een recept van Isabel tegen in de nieuwe almanak die ze net zo mooi gaat decoreren als haar baksels. 

2020-11-14_2.png
Almanakcie

Almanakcie

Elsa Osinga (2019) Voorzitter
Iris Mulder (2020) Secretaris
Danique Pit (2019) Penningmeester
Julie Mollink (2020) Coördinator acquisitie
Isabel Liebe (2020) Coördinator layout