Almanakcie

Lieve Ilythianen,

Dit jaar is het aan ons de eer om de Almanak van vorig jaar te overtreffen. Het wordt een moeilijke opgave, maar we gaan alle zeilen bijzetten om tot een waanzinnig resultaat te komen! We zetten ons beste beentje voor om niks aan onze neus voorbij te laten gaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus pas op met alle gênante momenten want voor je het weet staan ze in de Almanak van dit jaar! Het wordt weer een topjaar en dat gaan wij voor eeuwig vastleggen in een prachtige Almanak!

Veel liefs,

Almanakcie 2017-2018

Grytsje – Voorzitter
Eens een voorzitter, altijd een voorzitter. Dat is het motto van onze lieve voorzitter Grytsje de Boer. De rasechte Friezin weet wel van aanpakken en daarom is de rol van voorzitter op haar lijf geschreven. Het is voor haar dan ook geen probleem om haar derdejaars en tweedejaars commissiegenoten in het gareel te houden. Naast voorzitten kan ze goed koken waardoor onze vergaderingen een boost krijgen! Omdat dit haar laatste jaar op de opleiding is heeft ze besloten om het af te sluiten met een knallende Almanak!

Emily – Secretaris
We hebben de eer om Emily Tros, de koffiequeen van Groningen, als secretaris van de Almanakcie te benoemen. Met het enthousiasme van deze Groningse chick komen we een heel eind! Verloskunde komt haar niet onbekend voor want haar opa was gynaecoloog, de verloskundige genen heeft ze dus niet van een vreemde! Na jarenlang voetballen is de sportschool daarvoor in de plaats gekomen om daar haar energieke enthousiasme in kwijt te kunnen.

Jentje – Penningmeester
We hebben de oudste en meest wijze lid van onze commissie, Jentje Kuiper, kunnen strikken als penningmeester! Door haar kunnen we geen geld over de balk smijten, maar zorgt ze ervoor dat jullie wel waar voor jullie geld krijgen. Naast verloskunde werkt ze als medisch secretaresse en is ze een echte fotograaf! Na in België gestudeerd te hebben miste ze het nuchtere noorden en studeert ze nu bij ons in Groningen.

Kelly – Lay-out
Onze lieftallige Kelly Wietsma gaat dit jaar aan het uiterlijk van de Almanak werken. Ze is een trotse inwoner van een echt Drents dorp, Darp. Daarnaast is ze een echte voetbalvrouw en is ze elk weekend op het voetbalveld en in de voetbalkantine te vinden! Ook maakt ze de lekkerste taarten, wat een goede combinatie is met Emily haar koffie! Haar fietsen worden regelmatig gestolen in Groningen en daarom is ze blij dat ze naast school woont.  

Manon – Lay-out
Onze lieve, creatieve Manon Slagter gaat Kelly versterken bij het verzorgen van het uiterlijk van de Almanak! Van lay-outs weet ze alles en haar perfectionisme zal de prachtige Almanak goed doen. In Coevorden, waar haar roots liggen, werkt ze bij haar ouders in de bakkerij. Koekjes en broodjes zijn tijdens vergaderingen dan ook vaak van de partij! Na 10 hospi’s is ze dan eindelijk buurvrouw van Kelly & Grytsje en woont ze ook nog eens naast school! In de winter komt de ijsbeer in haar naar voren en is ze vaak op de ijsbaan te vinden.

Hetty – Acquisitie
​En dan last but zeker not least Hetty Stienstra, aan haar de taak om te zorgen dat er bakken met geld binnen komt voor de Almanak. Dat deze Friezin weet hoe ze met geld moet omgaan, heeft ze vorige jaar als penningmeester bij noVICe wel bewezen. Met als hobby op vakantie gaan, weet ze hoe belangrijk het is om geld op zij te leggen om dit vervolgens te gebruiken voor onvergetelijke herinnering van haar vakantie: een vakantieboek.  Dit jaar gooit ze al haar charmes (droge humor en onweerstaanbaar lachwekkende lach) in de strijd om sponsoren te gaan binnenhalen. 

Snapseed-8.jpg

Almanakcie

Grytsje de Boer (2015) Voorzitter
Kuiper Jentje Kuiper (2015) Penningmeester
Emily Tros (2015) Secretaris
Manon Slagter (2015) Coördinator layout 1
Kelly Wietsma (2015) Coördinator layout 2
Hetty Stienstra (2016) Coördinator acquisitie

Onze sponsoren