Almanakcie

Almanakcie '21-'22 der SV Ilythia


Hadassa  Urban – Voorzitter

Dit jaar neemt Hadassa het voorzitterschap op zich. Hadassa is 23 jaar en woont in Leeuwarden samen met haar vriend en zoontje van drie. Wanneer Hadassa niet de aan het moederen is, uit ze haar creativiteit in het schilderen van haar huis. Volgens haar is er niks meer rustgevend dan dat. Maar ook lijstjes maken, plannen en organiseren is iets waar Hadassa zich in haar vrije tijd mee bezig houdt. Voorzitter zijn zal vast op het lijf geschreven zijn!


Marloe Verbakel - Lay-out

Dit jaar wordt de Lay-out gedaan door Marloe. Marloe is 22 jaar oud en geboren en getogen in het Brabantse Den Bosch. Ze zit in haar vierde jaar van de opleiding en heeft het hartstikke naar haar zin in het Noorden. Marloe is al verschillende jaren actief geweest bij Ilythia en hoopt met wat ervaring haar steentje bij te dragen. Naast het halen van baby's en het eten van Bossche bollen, vindt Marloe het ook leuk om creatief bezig te zijn. Vandaar dat de functie lay-out voor haar is weggelegd!


Kelte van der Vegt – Penningmeester

Dit jaar wordt het penningmeesterschap uitgevoerd door Kelte. Kelte heeft al een aantal jaar ervaring om als skere student rond te komen, dus creatief zijn met geld kan ze wel! Sinds haar plekje in de Almanakcie heeft zij het ‘Pinteresten’ helemaal ontdekt. Haar laatste jaar als actief lid zal zij afsluiten met het maken van een prachtexemplaar van een almanak!


Roos van der Hoorn – extern

Dit jaar zal Roos bijdrage aan de Almanakcie als extern. Zij is 24 jaar oud en zit in de het vierde jaar van de opleiding. Roos komt uit Utrecht, waar ze sinds juni weer naartoe is verhuisd. Ondanks vier jaar lid bij Ilythia te zijn geweest, is dit de eerste keer dat ze ook actief is in een commissie. Roos zal haar creativiteit laten zien als lid van de Almanakcie! 

Almanakcie_21-22.png
Almanakcie '21-'22

Almanakcie

Hadassa Vera Carolina Urban (2021) Voorzitter
Marloe Verbakel (2018) Coördinator layout
Kelte van der Vegt (2018) Penningmeester
Roos van der Hoorn (2018) Commissaris Extern
Machteld van Hoogen (2019) Secretaris