Almanakcie

Almanakcie '19-'20 der SV Ilythia

Céline de Jong - Voorzitter

Céline zal dit jaar de rol van voorzitter op haar nemen. Na een actief jaar als bestuurslid bij sv Ilythia vond ze het tijd om haar creatieve kanten opnieuw te ontdekken. Met een hoofd vol ideeën, een hele boel energie en een grapje op zijn tijd zal zij samen met haar parels een geslaagd jaar van maken

Jamie Post - Secretaris

Jamie is dit jaar de secretaris. Ze is 19 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Ermelo. Ze zit in het eerste jaar van de opleiding en woont nu op kamers in Groningen. Ze is altijd in voor gezelligheid en is lekker gek. Haar levensmotto is daarom ook "Doe eens gek, je bent al normaal genoeg!". Met haar georganiseerde chaos zal ze ervoor zorgen dat alle ideeën voor de almanak goed worden vastgelegd!

Carolien de Boer - Penningmeester

Carolien heeft dit jaar binnen de Almanakcie de centen in beheer, ook wel penningmeester genoemd. Ze is 23 jaar en daarmee de oudste van het stel. En is zo langzamerhand al een echte stadjer. Carolien heeft er super veel zin in! We gaan er een gezellig en geslaagd jaar van maken!

Hanna Dob - Coördinator acquisitie

Hanna zal dit jaar de functie van coördinator acquisitie op zich nemen. Ze is 22 jaar en heeft na de opleiding hbo verpleegkunde het roer om gegooid en de stap gemaakt naar Verloskunde studeren. Ze woont al een aantal jaren in Groningen, danst al zo lang als ze kan lopen en slaat hier en daar ook nog een balletje bij een studenten tennisvereniging. Hanna heeft er veel zin in om een prachtige almanak te maken met deze leuke club meiden !

Bente Albers - Lay-out

Bente zal zich dit jaar binnen de almanakcie op de lay-out storten. Zij is 18 jaar oud, zit in het eerste jaar van de studie en woont in Groningen. Ze houdt van koken, muziek en creatieve dingen zoals tekenen en fotografie!

Elles Kruiter - Lay out

Elles vind het super leuk dat ze na een jaar in de boeken te hebben gezeten creatief bezig kan gaan bij de Almanakcie. Daarom is de lay-out functie een goede keuze voor haar. Naast het creatieve vind Elles het ook fijn nieuwe meiden binnen de commissie te leren kennen en gezamenlijk een geweldige lustrum almanak te gaan maken!

IMG-20191113-WA0014.jpg
Almanakcie