Almanakcie

Geachte leden,

Graag vragen wij uw aandacht voor de introductie van uw derde Almanak commissie. 

Als zes hongerige tijgers gaan wij aan de slag om al jullie mooiste momenten op papier te zetten. We zullen SV Ilythia van haar mooiste kant beschrijven.
Natuurlijk zullen wij alle gênante momenten niet in het ongewisse laten, dus vanaf nu wijzen wij alle Ilythianen op het feit dat de Almanakcommissie overal vogeltjes heeft. 

Schrijfvaardig als wij zijn, willen wij deze kans niet voorbij laten gaan om de zes uitverkorenen te beschrijven..

Het letterlijkste hoogste woord in deze commissie komt van onze mevrouw de praeses, Eline Jansink. Als ras echte tukker zal zij u zo nu en dan verblijden met het schoonste dialect van Nederland. Heeft u daarmee een probleem? "Poar neemn!"

Aan haar rechterzijde staat mevrouw de secretaris, Marit van Unen! Met het levensmotto: "klein maar fijn" zal zij ieder uitgesproken woord bezegelen met inkt.

"Geld moet rollen" is het volgende gezegde waarmee de Almanakcommissie zich voorstelt. Deze uitspraak is, niet geheel onverwacht, gekoppeld aan mevrouw de penningmeester, Iris Lieffering.

Door haar voorliefde voor taal ziet onze coördinator Lay-out numero uno, Meishe Faber, er op toe dat de almanak vautloos opgeleverd zal worden. Daarnaast zal haar creativiteit er voor zorgen dat de almanak er uit ziet om door een ringetje te halen.
Het pinterest bord van onze coördinator nummer zwei, Inge de Jong, staat al maanden bomvol met inspiratie. Met haar creatieve schrijfvaardigheid zal Inge erop toezien dat een almanak opgeleverd wordt die heerlijk wegleest. Samen zullen deze dames zich staande moeten houden in een kudde dyslecten.

Hoffelijkheid wordt, zoals het heurt, uitgestraald door de enige man in dit gezelschap. Als coördinator acquisitie zal alles wat Jasper Wilms aanraakt in goud veranderen.

Hiermee hoopt de Almanakcommissie u voldoende te hebben voorgelicht. Graag ontmoeten we elkaar! Fysiek of op papier? Daarop weten alleen wij het antwoord.

Met vriendelijke groet,

Uw Almanakcommissie 2016-2017

Almanakcie

Eline Jansink (2015) Voorzitter
Marit van Unen (2015) Secretaris
Iris Lieffering (2015) Penningmeester
Jasper Wilms (2015) Coördinator acquisitie
Meishe Faber (2016) Coördinator layout 1
Inge de Jong (2015) Coördinator layout 2
20161109_222659.jpg

Onze sponsoren