Almanakcie

Almanakcie '18-'19 der SV Ilythia

Dit jaar mag Willemijn zich de enige echte voorzitter van de AlmanakCie noemen! Willemijn Sigtermans is 23 jaar oud en woont op kamers in deze bruisende studentenstad Groningen. Ze is een enthousiaste meid die graag de touwtjes in handen heeft. Dit jaar heeft Willemijn dan ook een verantwoordelijke taak en deze rol lijkt voor haar gemaakt te zijn. Zoals ze tijdens de eerste vergadering al aangaf wilt ze dit jaar groeien in haar verantwoordelijkheid, dus mag ze ons chaotische gezelschap in bedwang houden.Met zo’n leuke meid aan het hoofd, beloofd dit een onvergetelijk jaar te worden waarin wij met z’n alle een prachtige almanak gaan maken!

Anne Wassenaar is dit jaar secretaris binnen de Almanakcie. Deze vrolijke derdejaars gaat ervoor zorgen dat al onze creatieve ideeën en actiepunten vastgelegd worden zodat we niks vergeten. We zijn heel blij dat Anne na een tussenjaar, waarin ze veel gereisd heeft, weer terug is en ons dit jaar versterkt. Met alle inspiratie die Anne in het buitenland heeft opgedaan kan ze ons vast helpen om er dit jaar een spectaculaire almanak van te maken. 

Nynke Titsing is onze penningmeester en zal zich bezig gaan houden met alle geldzaken die hierbij komen kijken. Ze is 19 jaar, zit in het eerste studiejaar en woont in een super leuk huisje in Groningen samen met twee huisgenootjes. Nynke is erg creatief, ze houdt van tekenen, schilderen en klussen. En dit kan ze ook erg goed, haar jaargenoten zullen blij zijn met al haar creatieve uitwerkingen op posters over lastige onderwerpen als de hormoonhuishouding. Daarnaast vindt ze het erg leuk om modern te dansen en paard te rijden. Ojah, en zeker niet te vergeten, taarten bakken! Dat worden gezellige vergaderingen met veel lekkers en zeker weten een top Almanak aan het eind van dit studiejaar! 

Rosanne en Richelle vormen team lay-out. 

Rosanne van der Laan is een lieve en gezellige meid, komt uit Harkstede en is daarmee een echte Groninger in ons gezelschap. Voor de vergaderingen kan zij lekker sushi of roti maken, want ze houdt van koken. Ergens anders eten is ook geen probleem, dit vindt ze met vrienden en familie heel erg gezellig. Verder houdt Rosanne ervan om lekker te mountainbiken en veel te reizen. Voor de lay-out is zij uitermate geschikt, want van elke reis die ze maakt komt er een mooi fotoboek tevoorschijn. Dus wij kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Dit jaar heeft ook de gezellige Richelle Schöne zich bij de Almanakcie aangesloten! Ze is 19 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van de opleiding tot verloskundige. Ze woont in Usquert en houdt van een lekker drankje en bijkomend de dansjes natuurlijk! Ook houdt ze ervan om lekker creatief bezig te zijn en dit jaar gaat ze vooral bezig met de lay-out dus dat is helemaal in haar straatje! Dit is een lastige taak, maar door Richelles vasthoudendheid en creativiteit gaat het zeker goed komen en zetten wij een geweldig eindresultaat neer!

De 19-jarige Onna Idema is coördinator acquisitie. Onna komt oorspronkelijk uit Warnsveld, maar is voor haar studie verhuisd naar het mooie Groningen. Hier woont ze op kamers samen met drie huisgenoten, waarmee ze het erg gezellig heeft. Deze spontane en gezellige meid is dol op eten koken en kan dan ook erg genieten hiervan. En een heerlijk drankje gaat er altijd wel in. Afgelopen augustus is Onna gestart op de AVAG. Het lijkt Onna erg leuk om samen een product neer te zetten en de daarbij behorende informatie te verzamelen. Een pittige taak, maar met Onna haar directheid en doorzettingsvermogen moet dit helemaal goed komen en hebben wij volgend jaar een prachtige Almanak als eindresultaat neergezet!

Almankcie.jpg
Almanakcie

Almanakcie

Willemijn Sigtermans (2015) Voorzitter
Anne Wassenaar (2015) Secretaris
Nynke Titsing (2017) Penningmeester
Richelle Schöne (2017) Coördinator layout 2
Onna Idema (2018) Coördinator acquisitie

Onze sponsoren