Van Veer

Op zoek naar een visitetas, maar alles is zo bruin en saai? Dan is VanVeer [www.vanveer.com] jouw merk als je van vrouwelijk en stijlvol houdt. Bij Van Veer vind je de allermooiste verlostassen die er zijn. Onze tassen zijn ontworpen en gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Met een VanVeer loop je je visites altijd in stijl. 

Je kunt je VanVeer tas zijn volledig naar wens samen te stellen met onze nieuwe Custom Bag 3D Tool [https://ap.lc/lawsZ ]. Je creëert dan binnen no time een tas die jij mooi vindt [https://vanveer.com/pages/custom ] en met een binnenwerk die jij handig vindt. Zo hoef je nooit meer op stap met een standaard saaie bruine tas en grijp je nooit mis. Kortom, een verlostas die helemaal bij JOU past.

Zin in zo’n prachtige op maat gemaakte tas? Neem een kijkje [https://www.youtube.com/watch?v=2UNJZsdNXNc] achter de schermen van onze werkplaats in Spanje en check onze Instagram feed [www.instagram.com/vanveerbags ] voor inspiratie. Via de website kun je een Personal Design Sessie [https://vanveer.com/products/personal-design-session ] boeken om samen met Vera (eigenaar van VanVeer) jouw droomtas te ontwerpen of je helemaal uitleven met de Custom Bag 3D Tool!  [https://ap.lc/lawsZ ]. 

logo_1.png
vanveer-pds_5a3e8760-1eda-4a2b-925b-d094262bfbc5.png