't Gat van Groningen

't Gat van de stad! Ook wel bekend als 't Gat van Groningen! Sinds 2014 is dit feestcafé uitgegroeid tot een ware walhalla als het aankomt op het geven van afstudeer-, verenigings-, verjaardags-, vrijgezel- en gewoon omdat het kan borrels!!

Maar niet alleen de borrels blijken legendarisch te zijn. Nee zeker niet, de aansluitende stapavond is ondertussen ook echt een dingetje geworden in het bruisende nachtleven van de gelukkigste stad van Nederland! Zo is er elke dag wel een actie te bekennen, denk hierbij aan; kannetjes sterk voor een prikkie, voor 5 euro zes verschillende shots weg hakken, 4 beerenbull of jägerbombs in de keel gieten en hopen dat je blijft staan, maar vergeet vooral niet de pitchers bier die over de bar vliegen voor het roze bankbiljet! Wij begrijpen wel dat het Groninger gespuis tot de gelukkigste mensen van Nederland horen!

De crew van hét feestcafé van de stad tapt het spa geel met alle liefde voor jullie in. Voor, de ondertussen zeer bekende bodyshots, draait de crew hun handen ook niet om! Hoe meer hoe beter, hoe gekker hoe mooier!

Wij zeggen maar zo: '#hetisweleendingetje, 't Gat van de stad! Huppakatee, gaan met die banaan!!'

sponsor-t-gat-van-groningen.png