Medisch Direct

Wie is Medisch Direct?
​Medisch Direct is dé groothandel voor verloskundigen en huisartsen in Groningen en Rotterdam. Wij hebben alle producten die een verloskundige gebruikt of verbruikt in ons assortiment zoals dopplers, instrumentarium, teststrips, tassen, hechtmateriaal, handschoenen, overige disposables maar ook producten voor de complete praktijkinrichting. 


Direct de beste Service!
Bij Medisch Direct krijg je de beste service. Ons team van deskundige binnen- en buitendienstmedewerkers staat voor je klaar om je met raad en daad bij te staan. Wij geven antwoorden op jouw vragen en denken graag met je mee. Je kunt bij ons terecht voor actuele informatie over producten, prijzen en toepassingen. Heb je een vraag over een product of over een bestelling? Geen punt. Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

Onze kantoren en magazijnen bevinden zich in Groningen en in Rotterdam. In Groningen hebben we tevens een showroom waar je een afspraak kunt maken als je producten wilt bekijken. Heb je een vraag over een aankoop, wil je een demonstratie of heb je een andere vraag? Wij zitten met ons kantoor in Groningen dichtbij.

Speciaal voor de startende verloskundige
Voor de startende verloskundige hebben wij een checklist waarin je alle benodigdheden vindt voor de uitrusting. Deze lijst kunnen we je geheel vrijblijvend toesturen. Vraag de lijst aan via info@medischdirect.nl

Daarnaast maken wij op maat gemaakte offertes met speciale kortingen voor starters uitrusting van verloskundigen. Vraag via info@medischdirect.nl vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 050-2030002. Voor meer informatie ga naar: www.medischdirect.nl

Onze sponsoren