Interesting Ilythia

Hallo lieve Ilythianen,


Hierbij introduceren wij de nieuwe commissie: Interesting Ilythia.


Wij gaan voor jullie dit jaar wetenswaardige, curieuze, hartroerende lezingen organiseren. Wij liggen te trappelen als baby’s om onze ideeën te open‘baren’. Leuke ideeën worden op prijs gesteld! Dit graag mailen naar interesting.svilythia@gmail.com.


Grytsje, Voorzitter

Je spreekt haar naam niet uit als: grijtsje, grietje of geitje. Wil je weten hoe je het echt uitspreekt? Kom dan naar alle lezingen! Deze dappere Friezin houdt haar collega’s uit het tweede jaar op het rechte pad als onze voorzitter.


Lieke, Secretaris

Deze giechelbibs uit de achterhoek zal alle wijze woorden van onze commissieleden op papier zetten. Deze ijseter houdt het hoofd koel tijdens het beantwoorden van jullie hete mailtjes.


Ilse, Penningsmeester

Deze tukker (uit het verre óóósting), houdt zich bezig met haar leerdoel om het gat in haar hand te hechten. Ze is recht door zee en hiermee onze rots in de branding.


Manon, PR

Koningin van de PowerPoint, hebben wij verkozen tot de koningin van de PR. Witte pietje precies, om alvast in de Sinterklaasstemming te komen, zal de lezingen promoten alsof het cadeautjes zijn.

Interesting Ilythia

Grytsje de Boer (2015) Voorzitter
Lieke de Jong (2015) Secretaris
Ilse Oosting (2015) Penningmeester
Manon Slagter (2015) Coördinator promotie
DSC04311.JPG

Onze sponsoren