Interesting Ilythia

Interesting 2017-2018

Anja heeft alles in haar mars om een goede voorzitter te zijn: ze is gestructureerd, nauwkeurig, wijs en tevens de oudste van de commissie. In combinatie met haar levenswijsheid beschikt zij over alle eigenschappen van een goede voorzitter. Anja mag zich al 6 jaar student noemen, is afgestudeerd verpleegkundige, maar heeft nog nooit geleerd hoe je een biertje in moet schenken. Wil je graag een biertje waarvan 3/4e de schuimkraag is? Laat hem dan inschenken door Anja!

Onze secretaris dit jaar is Elise. Jullie kennen haar natuurlijk allemaal als commissaris Intern van het afgelopen bestuursjaar. Deze gezellige, spontane meid met een hart van goud is al eens secretaris geweest van de eerste commissie Novice. Dus na een intermezzo van een jaar pakt ze haar skills weer op om alle chaos van de vergaderingen ordelijk in de notulen te verwerken.

Hierbij stel ik met trots aan jullie voor, onze penningmeester van dit jaar: Maaike! Met haar vlotte babbel en gezellige aanwezigheid gaan we heel veel leuke vergaderingen hebben dit jaar. Maar naast alle gezelligheid kan zij ook heel serieus bezig met belangrijke zaken, zoals de geldzaken binnen de Interesting. Ze zal er dit jaar voor zorgen dat het financiële plaatje voor onze fantastische lezingen op orde is.

De nieuwe PR-dame van Interesting dit jaar is Céline, Deze vrolijke tweedejaars studente die altijd vol zit met grappen en bijzondere verhalen is verkozen tot promotor. Dus houd allemaal goed de facebookpagina in de gaten want hier gaat ze al haar originele teksten op plaatsen komend jaar :) Daarnaast heeft Celine gepresteerd om na één bijeenkomst al een bijnaam weten te krijgen, ben je benieuwd naar deze bijnaam kom dan zeker naar de lezingen!

Dit jaar is onze commissaris extern niemand minder dan Lieke!
Lieke houdt van borrels, zij is dan ook op elke borrel te vinden. Vaak gaat zij tot de late uurtjes door, ongeacht of zij de volgende dag moet presenteren of niet. Nee Lieke hoort bij de harde kern van Ilythia. Lieke gaat aan de slag als onze extern. Wat is haar succes plan om de sprekers binnen te halen? Lieke zal met al haar bestuurservaring de beste sprekers binnenhalen!

IMG-20171212-WA0006.jpg

Interesting Ilythia

Anja Bareveld (2016) Voorzitter
Céline de Jong (2016) Coördinator promotie
Lieke Bouma (2015) Coördinator extern
Elise van Bergen (2015) Secretaris
Maaike van der Woude (2015) Penningmeester

Onze sponsoren