Fesco

Fesco '20-'21 der SV Ilythia

Dit studiejaar heeft SV Ilythia een nieuwe commissie, de Fesco! Wij zijn de commissie die in 2022 een groot feest gaat neerzetten. Een festival voor onze leden en hopelijk ook voor leden van andere studieverenigingen.
Ons streven is om bonding met andere studieverenigingen te creëren en de saamhorigheid tussen de studenten van SV Ilythia te verbeteren.
Hiermee willen we de doelstellingen van de vereniging waarborgen en onze gezelligheid verspreiden.
Om ons als commissie een beetje beter te leren kennen stellen we ons hierbij even voor:

Kim Meijerink is de voorzitter van de aller eerste FESCO van SV Ilythia!
Ze gaat als heuse moeder ervoor zorgen dat het festival, wat een beetje haar kindje is, goed ter wereld komt. Aan haar de taak om de rest van de commissie in bedwang te houden en het plan te laten slagen als een groot feest. Met Kim haar gedreven karakter, sociale vaardigheden en sportieve kant zou ze meer halen dan ‘’roeien met de riemen die je hebt’’. We kunnen er met Kim als voorzitter dan ook in vertrouwen dat het een feest wordt om niet te vergeten.

Richelle zal de functie van secretaris vervullen in de fesco. Hierbij is ze de rechterhand van Kim en zorgt ze ervoor dat alles wat wij bedenken goed wordt opgeschreven. Deze gezellige meid uit Usquert (I know, ik kende het ook niet) heeft naast de fesco ook nog een plek in het 7e bestuur van SV Ilythia. Genoeg ervaring dus! Daarom weten we zeker dat Richelle haar functie heel goed zal volbrengen. Ook zal haar creatieve brein ons enorm van pas gaan komen met het verzinnen van de leukste en gekste dingen voor deze dag!

Hannah zal de komende tijd letten op de financiën, zij wordt namelijk onze penningmeester. Een taak waar we bij haar op het goede adres zijn. Hannah is namelijk een hele serieuze meid die haar zaakjes altijd perfect op orde heeft! Ze komt uit Stiens, maar woont onderhand al een tijdje in Groningen en kent de binnenstad (en dan vooral de kroegen) dan ook op haar duimpje. Deze albertianesse heeft de gekste ideeën en weet altijd iedereen hierin mee te slepen. Met Hannah beleef je dan ook de leukste avondjes. 🥂 Ik weet zeker dat alle geldzaken top geregeld zullen worden en we met alle (gekke) ideeën een onvergetelijke dag zullen neerzetten!

Jeline Noordhuis is onze commissaris extern. De energieke meid uit Apeldoorn kijkt ernaar uit om sponsoren te werven voor het festival en om te zorgen dat alles naar wens is voor de sponsoren. Met haar goede humeur weet ze vast iedereen enthousiast te maken. Naast een functie in het 7e bestuur der SV Ilythia zorgt ze er ook voor dat de FesCo soepel gaat lopen en iedereen het naar haar zin heeft. Met Jeline in de FesCo gaan we het zeker weten heel gezellig maken!

Graag wil ik nog aan jullie voorstellen: Anne Rixt. Anne Rixt heeft nogal wat pech gehad met de quarantaines maar gelukkig kan ze nu weer fysiek bij zijn. Anne rixt, ook wel roos genoemd, ziet er heel onschuldig uit maar als je haar wat beter leert kennen valt dit toch wel tegen. Ze is veel te goed voor deze wereld en heel fijn om mee samen te werken. Anne Rixt zal de functie van promotie op zich nemen. Wij weten zeker dat ze deze taak heel goed gaat vervullen!

image00001_5.jpeg
Fesco