Aethon

Naast de studie Verloskunde al ervaring opdoen in de zorg? En ondertussen een relevant netwerk opdoen? Solliciteer dan nu bij Aethon, voor een leuke bijbaan in de zorg!

Wie zijn wij?
​Aethon is in 2005 opgericht door een student! Omdat er veel vraag is naar studiegerelateerde (bij)banen is het één van onze missies om jonge talenten, aan de hand van hun studie, te koppelen aan een passende baan in een relevante sector.

Dit is in de afgelopen jaren zo goed gegaan, dat we al voor meer dan 3500 toppers werk hebben, verspreid over heel Nederland!

Dikke plus op je CV
Na een verkorte training ga jij aan de slag in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg. Met jouw certificaat op zak, ga jij de theorie in praktijk brengen. Dit houdt in dat je basiszorg uitvoert (wassen, aan- en uitkleden en helpen bij toiletgang), waarbij je veel ervaring opdoet met cliëntcontact. Ook krijg je in sommige gevallen de unieke kans om naast de basiszorg, ook voorbehouden handelingen uit te voeren. Denk aan handelingen zoals: medicatie toedienen, injecteren en wondverzorging.

In de ouderenzorg word je ingezet op verschillende afdelingen binnen verpleegtehuizen of in de thuiszorg. In de gehandicaptenzorg ga je mensen met fysieke beperking ondersteunen bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen. In alle gevallen willen we de zelfstandigheid van zorgvragers waarborgen!

Waar moet je op letten?
Duidelijk communiceren is de basis. Goed kunnen luisteren naar de cliënt is daarbij net zo belangrijk als de kennis van persoonlijke verzorging.

Waarom is dit dé bijbaan voor jou?

  • Een goed salaris tussen de 10 en 12 euro per uur;
  • Je start met een (gratis) training, zodat je ook op een hoger niveau aan de slag mag!
  • Flexibiliteit; je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je werkt;
  • Het is dé mogelijkheid om je netwerk en CV uit te breiden;
  • ​Een uitdagende zorg gerelateerde (bij)baan.

Ben je enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct via https://www.aethon.nl/ilythia/ en wie weet zien wij jou volgende week!

Aethon_Logo_Purple-RGB.jpg