Mediq Medeco

MEDIQ
Mediq is een totaalleverancier van verschillende merkproducten voor de verloskundige praktijk. Onze instrumenten en verbruiksmiddelen worden dagelijks door talloze verloskundigen gebruikt om vrouwen zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de zwangerschap en baby’s de best mogelijke start van hun leven te geven. We kennen de praktijk als geen ander en kunnen je helpen om slimme keuzes te maken voor tijdens en na je studie. Wij zijn jouw Studiesupporter.

WIJ ZIJN JOUW STUDIESUPPORTER.
Volg ons op Instagram @studiesupporter voor tips, weetjes, leuke winacties en promoties. We blijven graag in contact met jullie en houden jullie graag op de hoogte van onze aanbiedingen en informatie over beurzen, activiteiten, webinars, en producten. Volg ons op instagram @studiesupporter, of neem contact op met ons via studiesupporter@mediq.nl.

GEMAKKELIJK BESTELLEN EN PERSOONLIJK ADVIES
Op onze webshop pluspunt.mediqmedeco.nl vind je een compleet overzicht van al onze verloskundige producten. Ga je binnenkort afstuderen? Dan helpen we je graag op weg met het aanschaffen van jouw volledige verloskundige uitrusting met een fikse studentenkorting. Wil je meer weten over de producten uit de basisuitrusting? We helpen je graag. Meld je aan voor het digitale spreekuur tijdens de online bedrijvenbeurs of maak een afspraak met jouw studiesupporter Carla van Hirtum voor een toelichting op locatie of in onze showroom in De Meern.

EHCOGRAFIE VOOR DE VERLOSKUNDIGE
​Tijdens een zwangerschap is echografie een belangrijk hulpmiddel om de gezondheid van het kindje in de gaten te houden. Ben jij je al aan het oriënteren of wil je meer weten over echografie?  Mediq gaat graag met u in gesprek. Onze product specialist echografie staat je graag bij in de oriëntatie en aanschaf van een passend echosysteem. We nodigen je graag uit voor een demonstratie in onze showroom in De Meern. Heb je een echografieapparaat op het oog? Maak dan gebruik van onze Try & Buy, zodat je het echografiesysteem een tijdje kunt uitproberen voordat je overgaat tot de aankoop. Vraag ernaar bij onze echospecialist of kijken op onze website pluspunt.mediqmedeco.nl

Mediq_1.jpgMediq_2.png


Mediq_3.png
Mediq_4.png

Mediq_5.jpg
Mediq_6.jpg

Carla van Hirtum | Rayonmanager Verloskunde | Tel: 06 22 69 31 72 | E-mail: carla.van.hirtum@mediq.com

Sahereh Alink Mousavi Niyaz | Product Specialist Echografie | Tel 06 25 46 12 73 | E-mail: sahereh.alink@mediq.com

Volg ons op Instagram @studiesupporter of neem contact op via studiesupporter@mediq.com
Kijk op onze webshop pluspunt.mediqmedeco.nl